Pisklakowa seria wspaniała!
Pisklakowa seria wspaniała!
Ostatnie serie super, czekam zniecierpliwiony na wiecej
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dzięki za komentarze. Nie ma co ukrywać - gniazdo ,,pracuje" praktycznie samo. Cała trudność polega na znalezieniu gniazda ( i to takiego, które dobrze prezentuje się fotograficznie), przyzwyczajeniu ptaków do budy i obiektywu ( odmiennie nie tylko dla różnych gatunków, ale i w obrębie tego samego gatunku ptaki inaczej się zachowują).
Np miałem czajki, przy których jeszcze nie zdążyłem ustawić statywu w budzie, a samica już siedziała na jajkach. Były i takie, że musiałem jak najszybciej zwijać czatownię bo porzuciły by lęg.
I znowu parę ujęć z białolskrzydłych...
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Cześć,
Nieodmiennie piękne fotki, oglada się je z największą przyjemnością.
I do nich świetny komentarz.
Mimo, ze mam dość daleko do Biebrzy, bedę tam w najbliższy poniedziałek.
Czy możesz podpowiedzieć gdzie jest spora szansa na spotkanie wodniczki?
Trochę poczytałem w necie, ale Twoje uwagi będą będą zdecydowanie najświeższe i z pierwszej ręki.
Pozdrawiam.
Uuuuuuuuuuu, pewnie już w drodze do SenegaluA tak poważnie to już chyba po wodniczce w tym roku. Jutro będę się szlajał po bagnie to może usłyszę ale wątpię.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Będę wypatrywał wiadomości od Ciebie. Mam cichą nadzieję, że zaczeka na mnie, skoro przylatuje w maju to może jeszcze jest. Pozdrawiam.
Taki gratis mi się dziś trafił..
Wczoraj się wybrałem na foto łowy, nagle patrzę sarenka w odległości 25m pięknie pozuje. Powolutku przymierzyłem, ostrość idealna, strzał i komunikat na ekranie brak karty CF.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl