Cześć
Dałeś mi rawy. Nie ostrzy źle. Musisz wymienić swoje śliczne oczęta. Ja za moje dodatkowe - te od Pana Hilaregozabuliłem 1,5 tysiaka. Ale to jest pikuś, bo teraz dobrze, wręcz fantastycznie widzę. Ale wiesz jak to jest jak się ślęczy na czarnym ekranie nad linijkami kodu. Tfu .
A mam propozycję, ściągnij RawTherapee i wywołaj kilka zdjęć. Jak trzeba - pomogę. >>TUTAJ<< masz wersje wszelakie możliwe
...
Śliczne dzięki za sztolnię. Z przyjemnością sobie przypomniałem.
Pamiętam opowieść przewodnika:
Jak górnicy już przebili tę sztolnię, jako kanał odwadniający dla kopalni, to łączyła się ona z rzeką. I wpływały tam także ryby. Potem nastąpił wstrząs - tąpnięcie, poziom rzeki opadł i ryby zostały odcięte. A że żyły w całkowitej ciemności więc były ślepe. I stąd nazwa właśnie: ciemność widzę, ciemność w sztolni.
Ot taka bajeczka dla turystów.
A w najbliższą sobotę się wybieram na szczyt "Rotunda". 800 m przewyższenia. Będzie wyprawa, będą zdjęcia
No chyba że pogoda się zepsi.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Świetne te zdjęcia. Na dokładkę technicznie dobre. Nie wyciągałeś cieni na siłę, nie przejaskrawiłeś i wyszło świetnie.
ufff...jedynie czego nie kryję przesadziłem w tunelu bo brakło światełka i ISO podskoczyło do 400 więc.....dzięki za dobre słowo
17
Ostatnio edytowane przez tropic ; 9.05.12 o 19:57
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Hehe, to żeby nie było za słodko- w tym ostatnim - polar obowiązkowo. Zgasi odblaski na liściach i wodzie.
Bardzo lubię Twoje zdjęcia![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Poczekaj, wyładujesz się na moich![]()
![]()
- przygotowuję z Regetowa