Strona 17 z 18 PierwszyPierwszy ... 715161718 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 172

Wątek: Lumix G3 czy EPL-3?

Jd
    Gość

Odp: Lumix G3 czy EPL-3?

I tu jest chyba pies pogrzebany. Jeżeli kupisz u małego prywatnego sprzedawcy to masz przerąbane. Mnie odesłali do sprzedawcy, a z nim nie chcieli rozmawiać. Pomogła dopiero interwencja PIH, ale trwało to kilka miesięcy. Z sieciami sprzedaży takimi jak FJ , MM , Saturn czy RTV AGD sie liczą i jeżeli aparat tam zakupiony to inaczej rozmawiaja. Ale problem jest bo nadal zdarzaja sie przypadki braków.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    Nie wiem jak z seria G ale do serii GFx to juz było gorzej mimo , że z polskiej dystrybucji. Sam walczyłem do mojego GF2 przez 6 miesiecy. Była makulatura w 4 jezykach zachodnich, a po polsku niet. Nawet na płycie nie było.
    To masz na plus.Dostales z linii na rynki zachodnie.Tam raczej wiekszy przesiew jak na wszystkie.Tak to juz jest ze wszystkimi gratami.Niby wszyscy razem a osobno.
    Tylko moze tez byc sytuacja,ze przedstawiciel konsorcium kupil z uszkodzonej partii,od ubezpieczalni.

Jd
    Gość

Mi teraz to już wisi bo się Pana Słoika wyzbyłem i nie zamierzam wchodzić w niego ponownie , ale niech inni wiedza ,że może być różnie, a jego przedstawiciele w naszym ukochanym kraju uczynnością i grzecznością raczej nie grzeszą. Odczułem to na własnej skórze. Może inni mają milsze wspomnienia z kontaktu z Panasonic Polska. Nadskakiwanie w stosunku do mnie i po trzy telefony dziennie zaczeły sie dopiero jak złozyłem skarge do PIH-u. Przedtem nie chcieli wogóle zemną rozmawiac odsyłając mnie do sprzedawcy , z którym zresztą też nie chcieli rozmawiać.
    Ostatnio edytowane przez Jd ; 13.04.12 o 10:32

Awatar Antares
    Mieszka w
    Silesia
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

Oddzwonili z FJ, że mają dla mnie instrukcję ale na płytce cd. Czyli kupując aparat należałoby też zakupić komputer...

Jd
    Gość

Ha ha ha a nie mówiłem Mi kazali ściagnąc sobie z netu i wydrukować samemu . Czyli nic sie nie zmieniło
    Ostatnio edytowane przez Jd ; 13.04.12 o 12:34

| OlyJedi Awatar andronek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Witam.
    Przy zakupie Gh2 w FJ instrukcję dostałem od razu, 200 stron po polsku plus kilka innych wersji językowych. Współczuje tym co o taki drobiazg muszą się użerać, panasonic daje nieźle ciala.
    pozrawaim

| OlyJedi Awatar dao
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Antares Zobacz posta
    Oddzwonili z FJ, że mają dla mnie instrukcję ale na płytce cd. Czyli kupując aparat należałoby też zakupić komputer...
    z płytką powinna być też instrukcja skrócona.
    że jakby coś - to nic

RX100 || blog

Awatar Antares
    Mieszka w
    Silesia
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria

instrukcję skróconą dostałem od razu. Teraz też zapowiedziano mi, że jest skrócona i rozszerzona na płytce. Wydanie książeczkowe jest praktyczne i wygodne. Mam chodzić z aparatem i laptopem albo 200 kartkami A4? Wiadomo, że to tylko na początku zanim nie opanuje się aparatu ale nie świadczy to dobrze o Panasonicu.

Jd
    Gość

Inni nie sa lepsi. Fuji do X10 dał mi tylko na płytce , ale jest na tyle fair ,że nie ma drukowanych w żadnym języku. Do Nikona P7100 dostałem ksiązkowa po polsku tylko I część a pełna wersje na płycie. Podrukowałem sobie w formacie A5 , dałem do introligatora i mam. Kosztowało, mnie to troche czasu, tuszu i 20 zł u introligatora za całość
    Ostatnio edytowane przez Jd ; 13.04.12 o 15:29

| OlyJedi
    Mieszka w
    biesy i czady
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Panowie, a jaki problem ściągnąć sobie pdfa i wrzucić na telefon? Dostęp 24/h i nic nie trzeba ciągnąć za sobą.

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
    ***Olympus Stylus 1s***