Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 74

Wątek: Chyba kupię E-1....

Mieszka w
    Gliwice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Pracuje na ibooku G4 z osx tiger plus aperture i sprawdza sie doskonale, jak to w apple bywa oprogramowanie jest poprostu inne jak pod klasyczne xp do ktorego wiekszosc przywykło, dlatego metodyka pracy z aperture jest inna , w wersji 1.1 znacznie wszystko usprawniono i mi pracuje się z nim doskonale - czy warto dla mnie warto .
    Przed zakupem zerkinij na program u kolegi - ułatwi podjięcie decyzji.[/list]
    Pozdrawiam
    Robert

Mieszka w
    NY
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez P
    LightRoom'a jeszcze nie ma, a jeśli już będzie to w wersji XP nas chyba interesuje Czy kupować Aperture to ja nie jestem przekonany http://www.luminous-landscape.com/re...ure-none.shtml ale w ogóle omawianie Applowych narzędzi jest chyba i tak bez sensu bo nikt na tym nie skorzysta.
    Hmm... Ktos tam zawsze skorzysta. Nie wszyscy uzywaja jedynego slusznego systemu.

Co do świadomego naswietlania zaś, to wszystko jest fajnie kiedy scena się zmieści...
    Jak sie wybiera to co chcemy, zeby sie zmiescilo to juz jest prosciej ;P

Mieszka w
    NY
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Azazel
    Przed zakupem zerkinij na program u kolegi - ułatwi podjięcie decyzji.[/list]
    Heh, w mojej okolicy to nie bedzie takie proste. Ale spoko, zanim kupie, wybiore sie z Olkiem do sklepu Apple.
    Kolega mowil mi przez gg, nie mialem mozliwosci sprawdzic na zywo, dlatego zapytalem.

Dziekuje za informacje, dla mnie jest b.cenna.

Mieszka w
    Ennis/Gdańsk
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez insider
    Kolega idzie na łatwiznę, tzn. na kompromis, zamiast się trochę popracować
    Zapomniałem. Niegdzie nie napisałem, że XP to jedynie słuszny system. Poprostu odnoszę się, między wierszami, do wiadomej wszystkim penetracji polskiego rynku amatorskiego produktami Appla...
    Pozdrawiam,
    Piotr.

Mieszka w
    Gliwice
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Zapomnialem dodac iz , Aperture wymaga 1gb ramu do instalacji , na 1gb chodzi juz calkiem przyjemnie na procku klasy g4 1ghz, im wiecej ramu oczywiscie tym lepiej, uzywam jeszcze na macu photoshopa cs - ale ze wzgledu na obsługę orf poprzez plugin i import edycja setek zdjęć do szału mnie doprowadza.
    Pozdrawiam
    Robert

Mieszka w
    NY
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez P
    Cytat Zamieszczone przez insider
    Kolega idzie na łatwiznę, tzn. na kompromis, zamiast się trochę popracować
    Inaczej: mam swiadomosc, ze w pewnych sytuacjach nie wszystko sie zmiesci A w tym, zeby sobie troche nad tym popracowac caly jest urok Zwlaszcza jesli tak jak ja, lubi sie delikatne swiatelko

Zapomniałem. Niegdzie nie napisałem, że XP to jedynie słuszny system. Poprostu odnoszę się, między wierszami, do wiadomej wszystkim penetracji polskiego rynku amatorskiego produktami Appla...
    Okej, zle zrozumialem Ubolewam nad tym, niestety. Choc akurat powiadamainy jestem na biezaco, na prezentacje produktow tez mnie zapraszaja ale zdaje sobie sprawe, ze to jest bardzo ograniczony zasieg

Mieszka w
    NY
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Azazel
    Zapomnialem dodac iz , Aperture wymaga 1gb ramu do instalacji , na 1gb chodzi juz calkiem przyjemnie na procku klasy g4 1ghz, im wiecej ramu oczywiscie tym lepiej, uzywam jeszcze na macu photoshopa cs - ale ze wzgledu na obsługę orf poprzez plugin i import edycja setek zdjęć do szału mnie doprowadza.
    Slyszalem, ze jest zasobozerny... Na szczescie spelniam wymagania Przyjrze sie tej aplikacji, jeszcze raz dziekuje za odpowiedz.

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Odp: Chyba kupię E-1....

Miałem swojego czasu E-500 i E-1 i handlowałem nawet nimi i potwierdzam E-1 to klasa sama w sobie...ale to już stary sprzęt.
    Niemniej polecam E-1. I dlaczego ze sklepu a nie np. ebay.com? Te aparaty sa niezniszczalne
    E-1+E-3+E-400+SP-800UZ+Zuiko:14-45+40-150+100-200+500-1500+Sigma55-200+smieci

darkelf
    Gość

odpisałeś po sześciu latach?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

No przecież napisał, że są niezniszczalne...