a ja przeciwko kolegom wyżej - nieład ma urok - w myśl sentencji: nudne kobiety mają uporządkowane domy : )
a ja przeciwko kolegom wyżej - nieład ma urok - w myśl sentencji: nudne kobiety mają uporządkowane domy : )
Poczytaj dokładnie. To nie o nieład chodzi a o bałagan, ja na przykład pisałem, że kadr mi się podoba(moje zdanie) ale jest w nim zbyt duży bałagan(zdanie kilku).
Wiele jest pięknych fot, przedstawiających graciarnie. Muszą jednak być tak skomponowane, by nie było tam zbyt wielu detali rozpraszających uwagę.
Ufff ale się na stukałem!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czyli jak napisał wyżejpiszca: lepiej mniej jak więcej.
E tam Saboor - mów prostymi żołnierskimi słowy, nie nieład a burdel. Żeby była fota ten cały bałagan musi być przestrzennie zaprojektowany i sensownie zakomponowany i jeszcze oświetlony. Wtedy dopiero będzie dobrze, ale ta staro-kuźniana miejscówka jest obiecująca i warta całej tej pracy.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Po dłuższej ... bardzo długiej przerwie oświeżam wątek.
83. Reportaż, reportażu ...
Akurat byłem na miejscu rejestrowania operatorów TV Silesia. Dodatkowo zamieszczam link do reportażu (w filmie ok 24 sekunda ww. akcja)
http://www.tvs.pl/38187,pozar_sklado...jkowicach.html
84. Kociarnia
![]()
Kociarnia bardzo mi się podoba - świetnie zaobserwowane.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
kadr z kotami jest superpzdr
Genialne te koty, pomysł, i złapany moment. Tylko czegos mi brakuje w tym zdjęciu aby do mnie przemówiło, może tak jak apz pisze, trzeba kolorki podciągnąć?
Te koty na cos czekają...
Fujifilm X10