Wielkie Brawa Muminek za szybką akcję - również strażaków i policji . Nie sądziłem że 112 już działa
Wielkie Brawa Muminek za szybką akcję - również strażaków i policji . Nie sądziłem że 112 już działa
Jacek
Brawa Marcin!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Brawo Muminek za czujność i szybką reakcję !!!
Ja się ostatnio rozleniwiłem. Budę postawiłem 1m od płotu przy chałupie i tak sobie żurawie klepie. Czasem na deser wylezą w oddali łosie.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Marcin, ta sarna to u ciebie na stawach? Tak w ogóle to niezła jazda![]()
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Masz ciekawe miejsce na lowy.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z tymi żurawiami to faktycznie mi się udało. Jest to para, która od kilku lat przylatuje na pola tuż koło leśniczówki. 2 lata temu udało mi się je fajnie pofotografować, a w zeszłym roku gość posiał kukurydze tuż za moim płotem. No i teraz przychodzą 3-4 razy dziennie na kilkanaście minut. Posypałem im kukurydzy coby sie za bardzo nie rozbiegały i siadam teraz na 1,5h co dwa-trzy dni.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Muminek....chylę czoło.