Piękne myszaki, ze wskazaniem na drugi.
Piękne myszaki, ze wskazaniem na drugi.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Cześć - dziękuję za miłe dla ucha komentarze
Jutro wrzucę drugiego myszaka do galerii - Muminek - ptak zachowywał się jak jastrząb, zakrywał skrzydłami porcje rosołowe, było mi to na rękę
Dzisiaj zastanawiam się między tymi sójkami: (nie mogłem się odciąć od odbijającego się światła od drzew w tle)
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Oba bardzo przyjemne ze wskazaniem na drugie, lepsza jakość, więcej przestrzeni, może tylko pniaki zbyt mało rozmyte.
Pozdrawiam
Dzięki. "Mam" około 5 sójek - stałe bywalczynie, ostatnie dni to popisy ich umiejętności w wydawaniu przeróżnych głosów, żałuję, że nie mam dobrego sprzętu do nagrywania, bo jest co posłuchać. Jak tylko pojawia się nowy nieznajomy dźwięk gdzieś koło czatowi, to od razu studzę swoje domysły o nowym gatunku ptaka, tylko myślę o sójkach i niestety zawsze się to sprawdza![]()
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Obie sójki mogą się podobać, mnie bardziej przypadła do gustu druga.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Sympatyczne Sojki, tlo takie se faktycznie.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Bardzo ładne sójki, mi się podoba jedynka, ładnie naświetlony kadr, ciekawiej odwzorowana biel przy ognie i lotkach. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
świetne łowy. Mi podoba sie ta "śpiewająca"
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Pierwsza jest znakomita.
Pozdrawiam.
Moje pierwsze lowy...
Kto odczyta najwiecej zwierzat..![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO