Tak fajnie sobie gadacie, że nie będę Wam się wcinała
P.S. Aniu, czy ja wiem z tą ambicją... Staram się rozwijać, uczyć się na własnych błędach itp Ale im wieciej wiem to wiem, że nic nie wiem![]()
Tak fajnie sobie gadacie, że nie będę Wam się wcinała
P.S. Aniu, czy ja wiem z tą ambicją... Staram się rozwijać, uczyć się na własnych błędach itp Ale im wieciej wiem to wiem, że nic nie wiem![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Dlatego napisalem,ze przede wszystkim jak na pstrykanie(kurde o robienie zdjec(zdjec fotogaficznych)mnie chodzi)to z innym sprzetem i w innych okolicznosciach.
O,dawniej jak bywalem w Szwajcarii to zeby sfocic wchod slonca nad szczytami to sie wchodzilo dzien wczesniej i spalo w spiworze.Dla paru pstrykow dwa dni piechota i tydzien samochodem.Nie raz i nie dwa wpadalismy na pomysla zeby po zachodzie jeszcze zrobic,bo druga ekipa racami teren za gorka oswietlala.Czasy analoga ciezkie byly.
Apropo komornika,mozna i kulturyste pokonac,gorzej jak cytryna nogi miala.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To że jeden jedzie na wycieczkę i przy okazję pstryka, a drugi jedzie na tą samą wycieczkę po to by przede wszytkim pstrykać to się zgadza. Ale...
I ten pierwszy i ten drugi mają te same warunki czyli: Pędzący jeep po nierównej savannie, lwy jakieś na odległoś kilometra i 300 ogniskowej. Rezultat (pstryk znaczy się) Taki sam. D..a. Z jeep`a pod żadny pozorem wysiąść nie można. Zwierzęta mają gdzieś samochody stan ten zmienia się na widok człowieka poza. Jak to nasz przewodnik powiedział: Nawet jak masz sraczkę nie wysiadaj, lepiej rób w gacie.
Na "Nat Geo Wilde" leci pogram "Dzika Afryka" Te zdjęcia robione są wypasionym sprzętem na statywie w towarzystwie uzbrojonych ochroniarzy.
Podumowując sprzętu im nie zazdroszczę, ale warunków owszem![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ciezko jest pogodzic focenie z rekreacja - z reguly ktoras dzialka troche cierpi- w zaleznosci od chwili- albo jedno, albo drugie.
Nie delektuje sie widokami, jak mam aparat w reku i plecak sprzetu na garbie, bo ciezko
Nie biore plecaka i aparatu, jak mam zamiar podziwiac widoki
I nie sa to jakies zasady podpatrzone od super-hiper zawodowych Ahrtystow, ale kwestia podzielnoasci uwagi- po prostu ciezko ogarnac wszystko naraz.
A kwestia wykorzystania mozliwosci sprzetu do konca, to juz inna bajka-ale z ciekawosci zapytam- ktory z nas jest w stanie jadac samochodem, na manualu, dobrze naswietlic klatke na 300mm od pierwszego strzalu - wczesniej dobierajac parametry?
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 10.03.12 o 22:26
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
I na tym skończcie to "walenie" w Lolitę bo strzeli focha i nie będzie więcej zdjęć z Afryki![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Co? Bo wyjde z siebie,zobaczysz o takZałącznik 61177wychodzic zaczne![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie