Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja tam Lole tez wlasna piersia bede bronic od najezdzcow.
Pewnie ze mozna skonczyc,ale zeby skonczyc to trzeba zaczac.A my jeszcze nie zaczeli.
Ja tam do dzis mojej wypominam,ze w podstawowce na kolku tanecznym do kolegi sie usmiechala.Tez moglem to dawno skonczyc.Ale jak tak mnie cos o piciu wspomni to se od razu to przykre zdarzenie przypominam i Jej tez.
Kurde 3 marca minelo 38 jak my sa razem.Teraz w tej zlosci se przypomnialem.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 11.03.12 o 00:23
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirek, mam nadzieję, że udało Ci się po latach dorwać tego gościa z kółka tanecznego. Ja bym nie odpuściła...
Gościu daleko a żona pod ręką![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
eeee tam dobrze...
Sam nie wiem, co ciekawsze: kto to ta "jej", czy tez ten "on" - autor PW.....
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Co to za "siara" w wątku? Lolka pokazuje foty z wycieczki,
mirek54 po swojemu pisze tekścik, któren trza czytać ze zrozumieniem i ... złej interpretacji powstała cała masa pieprzot.
Po co? Jest w tym większy sens?
Lolka Dajesz następne, ale już!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jeśli komukolwiek sprawiłam przykrość swą opinią - przepraszamNie taka była intencja.
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Halo Gospodyni? Pora coś nowego zaserować. Czekamy![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3