tez jestem za BW
tez jestem za BW
BeWuDawaj wiecej z tego targowiska
Zawsze z ciekawoscia obserwuje ludzi w takich miejscach - czasami mozna wypatrzec fajne oryginaly
Smialosci mi jednak za bardzo brakuje, zeby im tak zaraz lufa w twarz celowacMoze faktycznie biodro to jest wyjscie...?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnio edytowane przez Lolita ; 6.03.12 o 08:04
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Strzał z biodra, to w moim przypadku pojęcie umowne.
Trzymałem aparat czterema palcami w opuszczonej, prawej ręce tak, że palec wskazujący był na spuście. Naturalnym więc kadrem był kadr pionowy.
Starałem się tylko wycelować w interesujące mnie miejsce.
Miałem 14-42 z osłoną.
Może faktycznie nie jest to małe ale osłona się przydaje, kiedy przeciskasz się w tłumie- zawsze to jakaś ochrona przedniej soczewki.
Mówisz i masz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdaję sobie sprawę, że szału nie ma ale to moje pierwsze "strzały" w tłumie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
no to strach sie bac, jak wszystko z Zachodu przejmujemy
na jednym, a dokladnie na 4 z lewej, kobieta prosto w szkielko sie patrzy. Pewnie meczylo ja pytanie, strzlil..., nie strzelil![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7