Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: szambonur w kuchni ;)

| OlyJedi Awatar szambonur
    Mieszka w
    Zakopane
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Odp: szambonur w kuchni ;)

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    A co to jest takie ładne na 23.?
    Szambonur, degustujesz, czy tylko foty robisz? Fajne foty ale główne laury dla stylisty
    23 to taka rolada rybna z oliwką... Foty robiłem, ale żeby zdjęcie było udane musiałem posmakować Stylista i główny twórca tych potraw dostępny jest tutaj: http://www.kraina-smaku.com.pl/

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    23 to taka rolada rybna z oliwką...
    Calkiem to sie juz w glowach przewraca.Rolada z ...ryby.Ryba to sledz.Ma byc w occie i z cebulka.Jak sama nazwa wskazuje do zakanszania ona sluzy-ta ryba.
    A rolada to z kremem abo wolowa z ogoreczkiem,sosik i ziemniaczki.Do zakanszania tez moze byc.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

A rolada rybna z oliwką to niby dlaczego się nie nada do zakąszania? Ja bym nie pogardziła.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    A rolada rybna z oliwką to niby dlaczego się nie nada do zakąszania? Ja bym nie pogardziła.
    Ach,pewnie,ze sie nie nada.Tam gdzie daja rolady z oliwkami to nie ma co zakanszac.Namieszaja,parasolek nawtykaja,cytryne z herbaty susza na kielonkach,cos jeszcze tam plywa-to do picia sie nie nadaje.A jak sie nie nada do picia to i zakanszac nie warto-rolada z rodzynkami,tfu z oliwkami z oliwek

Uprawnienia umieszczania postów