Taaaaa admin rumorsów ... nakręcił cały ten bajzel, trzepie kasę na reklamach... a teraz ludzie krzyczą, ze Olympus cos powiedział i ściemnia...
Taaaaa admin rumorsów ... nakręcił cały ten bajzel, trzepie kasę na reklamach... a teraz ludzie krzyczą, ze Olympus cos powiedział i ściemnia...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Za rumorsami:
...
HLD-6 external battery grip
...
Jeszcze niech ciut szybciej ostrzy z 14-54II (niż E-P3) i biorę.
Jednak...
"9fps without the super fast AF. 4.2 with super fast AF enabled."
Tego nie rozumiem. Jaka jest zależność między fps, a szybkością ostrzenia?
Szkoda, że LCD ma być tylko odchylany a nie obrotowy...
Czyli ten sam sensor co Panasonic, ten sam VF co do tej pory???
Na serio? Ale rewolucja![]()
Tak, ale foty będzie tłukł jak Kartaczownica Gatlinga![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
A kto tu mówił o rewolucji. Olek nie miał body z wbudowanym EVF, więc zamiast puszki a'la Gx/GHx oraz zamiast powiekszania PENów wyszedł ze stylizowaną puszką a'la OM. Że matryca 4/3 to nie nowina. Samo 4/3 na bocznym torze, więc nadzieja że szkła 4/3 zostaną lepiej potraktowane - ale wcale nie na pewno.
Olympus E-500
Pentakusubusu collector. Waidodayo! http://www.flickr.com/photos/ebelbeb/
9 zdjec na sekunde przy manual focus a 4.2/s z ostrzeniem przed kazda ekspozycja (to chyba nie jest s-af) ?
O bedzie grip.. fajnie.. to ja chyba sie skusze ostatecznie :P Powinien byc tez uszczelniany. Git.
Moze jednak wyjdzie z tego taka semi-pro puszka? Nie bedzie wygladala moze jak E-30, ale to nic.
Ekranik tylko uchylny akurat mnie obojetny. W zasadzie nie mialem sytuacji takiej gdzie musialbym ten odchylany z E-30 w jakiejs dziwnej pozycji wykrzywiac.
T.
Ostatnio edytowane przez Thomasso ; 1.02.12 o 21:05
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Wszyscy a przede wszystkim Olympus.
"Rewolucyjna DR", "jakosc obrazka powala na kolana"
Teraz oczywiscie sie wykreca jak i wszyscy, ktorzy
tu w tym watku przyklaskiwali i oczekiwali na nadejscie
zbawiciela.
Pare razy tu napisalem, ze takie nakrecanie
hype'u zwraca sie zawsze tylko czkawka.
Niestety tak samo jest teraz.
Jak dla mnie ten "rewolucyjny" aparat
przestal byc choc odrobine interesujacy.