www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
"640kb tez mialo kazdemu wystarczyc
12 MP zwyklemu pstrykaczowi pewnie wystarczy, oni i tak nie umieja skalowac zdjec
Jakkolwiek w zastosowaniach bardziej swiadomego, semi-pro to przydaloby sie tych pikseli wiecej.
Nie mowie od razu 20, ale tak z 16.. byloby milo"
a Ty jesteś tym niezwykłym pstrykaczem? czy 100 MP Ci by wystarczyło czy 200 MP było by milej mieć?
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Możesz podać te zastosowania i przykłady Twoich zdjęć w takich zastosowaniach?
A ja wciąż czekam na aparat modułowy. Puszka, wymienna matryca, wymienny układ przetwarzania. W puszce niezmienny zostaje tylko bagnet, ekran, sterowanie i zapis. Może być krop, ful frejm, kwadratowa matryca, okrągła matryca, co kto zapragnie. Tylko tego nie da się zrobić.
Ach.Apetyt rosnie w miare jedzenia.Pamietam jak sie bawilem w chowanego.Schowalem sie z najladniejsza dziewczyna na podworku w piwnicy.Do dzis pamietam,ze dlugo nas szukali.Od razu zaciekawilo mnie czy jak bym schowal sie z dwiema to szukali by nas dluzej czy nie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
rumorsi odniesli sukces - po liczbie postów i dyskusji czuć że jest gorąco... stawiam na matryce od samsunga oprogramowaną przez olka : D
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
mi by wystarczyło, gdyby producenci oferowali opcję wymiany matrycy. Technika idzie do przodu, matryce są coraz lepsze (no może nie w m4/3 ale mam nadzieję że to się jeszcze odmieni). Żal by się było rozstawać ze starym (starym? dwa lata i stary?) sprzętem a chciałoby się mieć parametry takie jak nowe konstrukcje oferują. Ej, żeby tak można było, choćby i za słoną opłatą, matrycę na nowszą wymienić i ze sprzętu który się lubi dalej cieszyć...