To juz nie cud ale licencja Grundiga zakupiona za czasów Edwarda ,który stworzył 49 stanów Polski.
To juz nie cud ale licencja Grundiga zakupiona za czasów Edwarda ,który stworzył 49 stanów Polski.
Ostatnio edytowane przez Jd ; 8.01.12 o 23:45
niezapomniane melodie...
Karta dzwiękowa.
wszystko przeminie,wszystko przepadnie... Z.Śośnicka.
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Pomyślcie tylko, że jeśli po paru latach chłopak trafił w Bieszczady, to dziś jest utrwalaczem i niemal zdrajcą narodu... [dot. zdjęcia ajana 19-10-11 22:00]
---------- Post dodany o 23:49 ---------- Poprzedni post był o 23:22 ----------
Zapewne jakiś czas później byłem tu przejazdem (z mamą, po drodze w góry, odwiedzając ciotkę mieszkającą w Warszawie). Pamiętam napis Pałac im. J. Stalina. Mógł być rok 1966-1968. Czy ktoś pamięta, kiedy ten napis zniknął? Po latach kilkakrotnie obchodziłem pałac, ale śladu po Genialnym Językoznawcy już nie było.
Ostatnio edytowane przez MaciekMG ; 9.01.12 o 00:24
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Załącznik 58707
Ja do zeszłego roku mialem takie coś.
Co nam zostało z tych lat,
dawne dni, czułe dni, wonią bzów przepojone...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Pola zielone lat młodych blask
Chwile zielone ze sobą porwał czas...
karta dźwiękowa z życzeniami...