Takie sobie jedno - archiwalne już prawie. Wciąż zastanawiam się rozjaśniać dołem, czy nie rozjaśniać ??? Noworoczny poranek.
464.![]()
Takie sobie jedno - archiwalne już prawie. Wciąż zastanawiam się rozjaśniać dołem, czy nie rozjaśniać ??? Noworoczny poranek.
464.![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie mogę patrzeć na Twoje zdjęcia!
Normalnie mnie skręca jak patrze na ten śnieg i to niewyraźne ale jednak słonce![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Śniegu to tam też jak na lekarstwo.
W porównaniu z tym co u mnie, to zaspy!![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Krajobraz piękny a odrobina śniegu zdecydowanie lepsza od od deszczu i wiecznej szarości za oknem.
Mnie podoba się wersja oryginalna - jeżeli chodzi o mnie to nie rozjaśniać.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
A ja bez zastanawiania pomyrdalem,zeby sciemnic.
Milego zastanawiania sie dolem
Załącznik 58502
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Panowie probujcie dalej. Na niebie macie mocno pomaranczowe slonce przebijajace przez chmury, a na ziemi szarrosc, albo ciemnoniebieskosc.
Brak spojnosci
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|