Niestety poziomego kadru nie mam, ale byłoby na nim jedynie więcej krzaków.
Tomku masz rację wyciągać - spróbuję inaczej wywołac, a jak nie będę zadowolony podjadę tam przy wschodnim światełku.
A na dzisiaj 2 fotki z wędrówki do pracy:
Niestety poziomego kadru nie mam, ale byłoby na nim jedynie więcej krzaków.
Tomku masz rację wyciągać - spróbuję inaczej wywołac, a jak nie będę zadowolony podjadę tam przy wschodnim światełku.
A na dzisiaj 2 fotki z wędrówki do pracy:
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.04.11 o 00:52
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Sielskie obrazki.
Seria miła dla oka. Szkoda jedynie, że środkowe nie ma takiej kolorystyki jak ostatnie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zazdroszczę takich widoków podczas wędrówki do pracy
Myśle że mozna by było wyciagnąc troche kolorków z tego np. tak na szybkiego, zupełnie amatorsko![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Z tą drogą do pracy jest tak: pracuję u siebie w gabinecie od rana do południa , potem często jestem zmuszony pojechać do świnek, którymi się opiekuję 16 km w jedną stronę, i po południu przyjmuję do wieczora u siebie. A przed siedzeniem pasażera wożę plecak ze sprzętem.
Kilka z dzisiejszego popołudnia, inaczej pokolorowane , tak trochę bez przekonania.
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.04.11 o 00:04
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ach...Jak mi teskno za spacerem po takich drozkach i polach
Piekne okolice.
Sprobuj obrabiac te fotki bardziej "soczyscie", te kolorowe dywany az sie o to prosza.
Pozdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Soczyście nie znaczy radioaktywnie, ale kierunek dobry. Teraz daj sobie trochę przerwy od tych zdjęć - tak 1 dzień minimum aby nabrać dystansu. Obejrzyj je przed i po zabiegu a gdzieś pośrodku znajdziesz odpowiednie kolory.
Pozwolę sobie napisać jeszcze coś o moich odczuciach które mnie nachodzą oglądając ostatnie zdjęcia. Twoje kadry ( mówię tu tylko i wyłącznie o tym co się na nich znajduje, kompletnie odcinając się od obróbki ) są mało interesujące, nie przytrzymują spojrzenia na dłużej. Temat masz trudny bo nie łatwo zainteresować czymś co się widzi niemal na co dzień, ale postaraj się robić to w ciekawszy sposób tak aby nie było to tylko kolejne zdjęcie pola.