Ostatnie spacerowe - byłyby lepsze gdyby człekom towarzyszyły większe cienie w ich samotnych spacerach - wtedy te przechadzki nie byłyby już tak samotne
Widzę, że masz dostęp do różnych klimatycznych i zachowanych miejsc - może warto te kadry/miejsca składować i budować większy zbiór? Byle konsekwentnie w tym temacie! - za kilka lat takiej odłażącej farby i żywej cegły może już nie być nigdzie...
człek1 do galerii świetne ujęcie.
zZz
Zamieszczone przez Dzuiko;
Chcesz w ucho??
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 15.12.11 o 12:56
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chodzący - wręcz patetyczne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Dzuiko ; 16.12.11 o 09:02
Sama doświadczam sporych dylematów przy wyborze, często nie umiem zdecydować - znacznie lepiej mi idzie kiedy mam wyłożone papierowe zdjęcia przed sobą - jakoś tak bardziej naturalnie się wtedy selekcjonuje, przekłada, odstawia itp. Tylko to oznacza... dodatkowe koszty![]()
Seria "depresyjna" fajna, szczególnie to zdjęcie z "samobójstwem matki i córki". Dla mnie ciut zbyt agresywne obróbka.
Dwa ostatnie - takie światło lubię najbardziej, mniam![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro