Przez chwile myslalem, ze cos z tego kumam.....
Nie wiem dlaczego tak sobie pomyslalem....
Przeciez nie da sie zmienic perspektywy bez zmiany polozenia aparatu......
Cala reszta to bezedura......
Przez chwile myslalem, ze cos z tego kumam.....
Nie wiem dlaczego tak sobie pomyslalem....
Przeciez nie da sie zmienic perspektywy bez zmiany polozenia aparatu......
Cala reszta to bezedura......
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dolozylbym jeszcze nagrode z psychologii za sprawne metody manipulacji, ze sportu za skuteczne uniki na zadane pytania, z chemii za stworzenie kwasu roku. Smuda moglby sie od niektorych uczyc- kadra narodowa w porownaniu z kadrem w kadrze wymieka.
Najlepiej klimat tej dyskusji oddaje stara reklama jakiejs sieci komorkowej:
"-Co mi tu pan napisal?!?!?!?!?
- koooopytko...."
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ciągnie dzięki Mirkowi. Tymczasowemu każdy by odpuścił, ale Mirek dla wielu jest autorytetem. Z jednej strony to ośmiela zwolenników kadru w kadrze, a z drugiej strony zwieksza zagrożenie, że ktoś uwierzy w te bzdury.
Zaklinasz rzeczywistość?
Wypowiedź #1 zawierała magiczne słowo "perspektywa" w odniesieniu do konkretnej sytuacji opisanej przez TOKIN (nawiasem mówiąc, pytałem jak zrozumiałeś wypowiedź TOKIN - kolejny Twój unik). Niezrozumienie mojej wypowiedzi wywołało reakcję Inkognito ... i potem się posypało.
Masz rację, dwa kadry, dwie różne na nich perspektywy.
Cieszę się
Tak, jest jeszcze inna możliwość.
Wystarczy patrzeć uważnie na główny obiekt
---------- Post dodany o 16:48 ---------- Poprzedni post był o 16:44 ----------
Wskaż gdzie tak twierdzę![]()
Rozumiem , że to Ty chciałbyś być autorytetem..? Wtedy wszyscy by mówili bzdury tylko nie Ty ..
Może już przestałbyś uważać innych za debili. "Kto nie z nami ten przeciw nam"
Uznaję Twoje argumenty, ale nie podoba mi się sposób jak je przekazujesz... Delikatnie mówiąc lekceważący.
Sorry , tak to widzę.
Więc najwyższy czas zakończyć to... I .......popraw się![]()