kwiatek czadowy , ze tez nie mam do takich kwiatkow dostepu
ajan wiesz co to za gatunek ?
kwiatek czadowy , ze tez nie mam do takich kwiatkow dostepu
ajan wiesz co to za gatunek ?
a mnie się średnio podoba. dziwne kadrowanie (np ucięty górny płatek, lewy chowa się za inny) do tego chyba troszkę za ciemne i za dużo czegoś z lewej strony. można by nad nim popracować i byłoby lepiej
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
na ludowo...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Widzę, że święta już za pasem,i to nie tylko w handlu.
Jak dla mnie węższy kadr byłby lepszy nawet kosztem obcięcia części choinek w saniach. Boki są mało ciekawe, a dziekaki za bardzo wtapiają się w tło.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
pupilek...
Pupilek swietny.
Z fotką trochę gorzej... Kadr zbyt centralny, za dużo elementów rozpraszających w kadrze. York jest niewielkim psem, ale można było skadrować tak by wypełniał większość kadru, a nie tylko nizerną część. Na plus należy zapisać uchwycenie fajnej "miny" pieska.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
zielono mi...
trochę zimy jesienią...
droga przez wodę...