A most to gdzie, dzieci przy saniach i pupilek bardzo fajne.
A most to gdzie, dzieci przy saniach i pupilek bardzo fajne.
Takie miejsce to kojarzy mi się z tym nimokiem, co to na nawigację jechał i do jeziora wjechał
A ludzi szkoda to fakt.
W Gorlicach też było takie miejsce, gdzie pamiętam od czasów Gomółki jeździło się po płytach drogowych. Dopiero ostatnie powodzie zabrały płyty, więc most zbudowano. Skutek ? - cena działek skoczyła o 300 %![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Cześć - spróbuj postawić go tam , gdzie stałeś , popatrz, by światło nie robiło przepału na czole, i wyizoluj go ze słupków, grzybow i krasnali , plot , trawa i pies, będzie fajniej . Psina fajna i zadbana. światło i ilość detali w kadrze zmasakrowały te fotę.
Pozdrawiam AP.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
do oceny i krytyki...
33
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
szkoda uciętego "roga" - kadr byłby pełniejszy : )... bardzo ostro + żywo i przejrzyście w kolorach : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
bez uciętego roga...
34
Ostatnio edytowane przez ajan ; 23.02.12 o 17:03
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Bardzo ładne, dobre światłodobre, ostre zdjęcie.
Co jeszcze, hmmm - pozwoliłem sobie usunąć tego gwoździa na szyi.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzięki za stempel, następna wrzuta...
35
Ostatnio edytowane przez ajan ; 23.02.12 o 17:04
widzę że zdjęcia są z c-5060 - przyznam że po raz pierwszy obserwuje co wyrzuca ten aparat - nurtuje mnie czy rzeczywiście obraz jest tak ostry czy też może mocno doostrzasz ? - kolorystyka jest bardzo stonowana i naturalna - podlegała obróbce?
: )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem