Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Gdzie w Warszawie "pstrykać"?

| OlyJedi Awatar brudnyhary
    Mieszka w
    warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

Odp: Gdzie w Warszawie "pstrykać"?

może cytadela fajne klimaty ale w środku światło słabiutkie to tylko statyw pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Hades ma rację, w Warszawie po prostu wystarczy wyjść z domu. Oczywiście, dobrze jest w miarę znać miasto, wiedzieć gdzie i jaka architektura występuje, tak na przykład, ale dla tubylca to nie problem.
    Tzw "trójkąt bermudzki" wciąż stanowi spore wyzwanie, jednak ulica Ząbkowska od Targowej do Brzeskiej jest dość spokojna. A przy Ząbkowskiej przecież jest Koneser, warto się tam zakręcić.
    Warto połazić po centrum, szczególnie w okolicach nowych biurowców. Okolice Emilii Plater, ulice Nowogrodzka, Żurawia, Wspólna, Hoża, Wilcza i tamte rejony ogólnie, aż do placu Konstytucji.
    Jest gdzie łazić, tylko trzeba się ruszyć, wygodne buty założyć i poświęcić kilka godzin na jeden wypad. Potem drugie tyle na kolejny, itd, itp
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar osiem1984
    Mieszka w
    Warszawa (aktualnie Młochów pod Warszawa)
    Siła reputacji
    98
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Hades ma rację, w Warszawie po prostu wystarczy wyjść z domu. Oczywiście, dobrze jest w miarę znać miasto, wiedzieć gdzie i jaka architektura występuje, tak na przykład, ale dla tubylca to nie problem.
    Tzw "trójkąt bermudzki" wciąż stanowi spore wyzwanie, jednak ulica Ząbkowska od Targowej do Brzeskiej jest dość spokojna. A przy Ząbkowskiej przecież jest Koneser, warto się tam zakręcić.
    Warto połazić po centrum, szczególnie w okolicach nowych biurowców. Okolice Emilii Plater, ulice Nowogrodzka, Żurawia, Wspólna, Hoża, Wilcza i tamte rejony ogólnie, aż do placu Konstytucji.
    Jest gdzie łazić, tylko trzeba się ruszyć, wygodne buty założyć i poświęcić kilka godzin na jeden wypad. Potem drugie tyle na kolejny, itd, itp
    Ja w Warszawie mieszkam od 8 lat ale aż wstyd się przyznać, że dobrze miasta nie znam.. Ehh.. ale po to własnie ten wątek. Wypisujcie co, gdzie warto zobaczyć z aparatem a ja skrzętnie zbieram Wasze pomysły i robię listę miejsc do zaliczenia
    Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Weź aparat w łapę zarezerwuj sobie kilka godzin, i w drogę.
    To chyba najlepsza metoda, znajdziesz taakie miejsca i sytuacje a i ludzi ciekawych.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar cissic
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    235
    Moja galeria

wpadnij kiedys na AWF bo na treningach nie brakuje tematow
    tylko godzine musisz trafic

| OlyJedi Awatar ajan
    Mieszka w
    SIEDLCE
    Siła reputacji
    156
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez osiem1984 Zobacz posta
    Zapomniałem dodać, że w muzeum też jakiś czas temu byłem. W sumie mógłbym powtórzyć zdjęcia ale nie wiem czy takie zdjęcia muzealnych zbiorów, są aż tak ciekawe.
    Może Krakowskie...

" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".

| OlyJedi Awatar osiem1984
    Mieszka w
    Warszawa (aktualnie Młochów pod Warszawa)
    Siła reputacji
    98
    Moja galeria

Trochę oklepane.
    Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5