może cytadela fajne klimaty ale w środku światło słabiutkie to tylko statyw pozdrawiam
może cytadela fajne klimaty ale w środku światło słabiutkie to tylko statyw pozdrawiam
Hades ma rację, w Warszawie po prostu wystarczy wyjść z domu. Oczywiście, dobrze jest w miarę znać miasto, wiedzieć gdzie i jaka architektura występuje, tak na przykład, ale dla tubylca to nie problem.
Tzw "trójkąt bermudzki" wciąż stanowi spore wyzwanie, jednak ulica Ząbkowska od Targowej do Brzeskiej jest dość spokojna. A przy Ząbkowskiej przecież jest Koneser, warto się tam zakręcić.
Warto połazić po centrum, szczególnie w okolicach nowych biurowców. Okolice Emilii Plater, ulice Nowogrodzka, Żurawia, Wspólna, Hoża, Wilcza i tamte rejony ogólnie, aż do placu Konstytucji.
Jest gdzie łazić, tylko trzeba się ruszyć, wygodne buty założyć i poświęcić kilka godzin na jeden wypad. Potem drugie tyle na kolejny, itd, itp![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Weź aparat w łapę zarezerwuj sobie kilka godzin, i w drogę.
To chyba najlepsza metoda, znajdziesz taakie miejsca i sytuacje a i ludzi ciekawych.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
wpadnij kiedys na AWF bo na treningach nie brakuje tematow
tylko godzine musisz trafic
Może Krakowskie...
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Trochę oklepane.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5