OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jeszcze z dziesięć lat i też będę mistrzem - takie se właśnie końcowo-sierpniowe postanowienie zrobiłem (chyba że wcześniej zobaczę brytfankę od środka)![]()
Ostatnio edytowane przez tadzik1231 ; 27.08.11 o 00:16
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Można. Można też wycinanaki porobić każda na osobna warstwę i detale podciągnąć.
Można po detekcji krawędzi i blablabla. Sposobów chochocho a może i więcej
W rzeczy samej Mireczku!I nikomu jej nie zdradzimy!
Na razie ..." Bo kto wie, bo kto wie kiedy znowu ujrzym was" ...
Dla tego ten związek, jest tak trwały!Ale, ale czy to nie czas na Ciebie Mirek? Boć to moja mistrzowska kadencja się kończy.
To i Ty na Mistrza a ja terminatora(dla młodzieży: terminator to uczeń a nie robot)
---------- Post dodany o 13:16 ---------- Poprzedni post był o 13:15 ----------
Przywyknieszlebo nie ...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ha! Ale gdzie drut ?! A poważnie, to za dużo naraz w kadrze. Ja wiem, ze w takim bajzlu trudno to ogarnąć, ale trza to kadrowo jednak porządkować.
Kadr byłby fajny, ale ... wypirzyć wszystko z blatu; zostawić: szuflę, pilnik i szpule i gra muzyka.
I może tak od frontu to ustrojstwo?
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 29.08.11 o 12:38 Powód: zmiana punktu widzenia ;-)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|