Żurawie; na mazurach łatwo je teraz spotkać (a wieczorem posłuchać)
Żurawie; na mazurach łatwo je teraz spotkać (a wieczorem posłuchać)
Cześć,
Los na chwilę rzucił mnie do Niemiec.
Spotkałem tam takie stworzonka.
Pozdrawiam
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
kowal73, Dolina Głuszyny pięknie się zapowiada, widać obfituje w modele latające i nie tylko,bocie piękny.
Bodzip, kopciuszek ciekawe miejsce sobie znalazł, u mnie już też wszystkie wyleciały, teraz wylatują sikorki a przy okazji koty mają niezłą ucztę, co mnie wcale nie cieszy.
piasbog, z fajnej perspektywy ustrzeliłeś tego szaraka, gratulacje, żurawie również śliczne.
roztoczol, zazdroszczę ortolana, jeszcze nie spotkałem osobiście, znałem tylko jego śpiew. Ciekawe czy jeszcze są zjadane przez ludzi?
witia1, pliszka w takim naturalnym okienku ładnie się prezentuje.
Paawwko, 2 bardzo ładne, ale bardziej mi się podoba szop z którym jeszcze nie miałem okazji się spotkać.
Pozdrawiam
@ Muminek - dobrze prawisz. Nie mogłem widzieć bo w pracy byłem, ale kolega emeryt z sąsiedniego garażu siedział i pilnował. Dwa koty sobie przyszły i tak sobie na luzie leżały. Rodzice strasznie szaleli - loty nad kotami, wrzask niesamowity
Dopiero jak koty zostały przez sąsiada pogonione, to cisza, i w 10 minut wszystkie maluchy zostały wyprowadzone.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne zdjęcia..
Pliszka - rzeka Kamienna
E-510, dual kit, Sigma 135-400, Helios 44M-4, Slik PRO 500DX, kilka drobiazgów... Marumi DHG, ND0,6 i 0,9 SOFT HITECH
Pliszka...ladnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pliszka czy nie pięknie ujęta.