Subtelnie i delikatnie. Kadrowo naj to nr 3![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.05.11 o 00:31
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Cześć Mysik!
33 jest świetne, tylko jakiś "samotny biały żagiel" on jest.
pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bardzo fajne te działkowe klimaty.
Mi z działkowych podoba się jedynie 30 chociaż ja skadrowałbym to w ten sposób by krzyżujące się wzmocnienia były "przekątnymi matrycy"
Piesek piękny ale czemu nikogo nie rażą cienie od lamp? Podobnie jak i centralne kadry? Kwiatki mają poucinane liście co tez im nie służy.
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
niestety przynudziłaś
Prawde mowiac i bez zadnych podtekstow , przecietne macro , przede wszystkim brak swiatelka , kadry tez jakies nie odkrywcze - slowem kwiaty poprawnie pokazane i tyle .
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Dandelion ; 17.05.11 o 09:26
33. Skromne ale fajne.
Działkowych nie rozumiem.
Wanilio, Saboor, Lisiajamko - dzięki za odwiedziny.
Zawilce są specyficzne, jeśli zachowujemy wszystkie dolne liście, to dość mało widać główkęWybór zależy chyba od tego, co chcemy wyeksponować. Zawilce się mogą poza tym wydać monotematyczne, mam na stronie jednak dział tylko dla nich, bo bardzo je lubię.
![]()
Apz - masz rację - specyfika miejsca to pewne balansowanie między światło-cieniami.
M_kola - psa zdjęcie nie jest do ocenyjest poza numeracją, ot tak pokazałam łobuza.
Łukasz - dzięki. Nie wiem czy się odnosisz do ogółu działkowych, ale chyba tylko do ostatnich. Działkowe zdjęcia zaczęłam robić w czerwcu 2009. Staram się regularnie bywać na ogródkach, tam gdzie po pierwsze jeszcze mogę wejść i mogę zrobić fotografie. Taka moja idea, by załapać to, co powoli się kurczy. Tych ogródków jest coraz mniej, nie wiem czy przetrwają, kiedy odejdzie starsze pokolenie. Często też zmieniają się w zwykłe trawniki z przeznaczeniem na miejsce do grillowania itp. Tu pokazuję tylko fragmenty, wyrwane niejako z kontekstu. Wszystkie mają kiedyś tam stworzyć serię obrazów z ogródkami. Na razie jest ich kilkanaście: http://annaw.pl/galeria/thumbnails.php?album=18