Jacek
www.jackowlew.pl
Jacek
www.jackowlew.pl
dzieki za wyjasnienie odnosnie galerii
czyli jezeli wstawiam do swojej galerii jakies zdjecia to i tak laduja one na stronie glownej i jak ktos na nie zaglosuje i spelnia kryteria to moga sie znalesc w galerii forumowej ? a jezeli sie nikomu nie spodobaja to i tak bedzie mozna je zobaczyc w mojej galerii ?
a odnosnie samolotow to mam jeszcze kilka zdjec
wszystkie zrobione rok temu E-520 i 40-150
Ostatnio edytowane przez Centus ; 10.04.11 o 13:13
...
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
możesz wyłączyć opcję głosowania, a po za tym czy ktoś głosuje, czy nie to i tak wędrują do twojej galerii, jeżeli zaś będą miały b. dobre oceny, mogą wylądować dodatkowo w galerii publicznej (tego forum...)
Ostatnio edytowane przez Slawec ; 9.04.11 o 13:17 Powód: Automatyczne scalenie postów
jak robicie takie zdjecia z bliska ?
czy macie dostep do plyty lotniska ?
ja w poznaniu na lawicy objechalem caly plot dookola lotniska i znalazlem jedyne dwa sensowne miejsca ale oba za plotem i z kiepskim widokiem na plyte lotniska, nadaja sie jedynie do zdjec ladowan i startow ale samolotu na plycie nie zobacze
zostaja mi jeszcze krzesiny ale w tygodniu nie mam czasu bo pracuje
a w wekendy F16 nie lataja , no a po drugie troszke strach zblizac sie z aparatem do obiektu wojskowego
ponawiam prosbe o kontakt osob z poznania ktore lubia fotografie lotnicza
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
a teraz rozumiem
mam tylko jeszcze jedno pytanie
w mojej stopce po lewej stronie kazdego postu , pojawila sie opcja
Moje zdjecia i patrzac u innych to otwiera im sie nowe okno z ich fotkami
a ja widze tylko jeden komentarz odnosnie tej fotki samolot za plotem
ale nie widze ani zdjec ani moich danych tak jak inni maja
czy ktos moglby podpowiedziec co zrobilem nie tak ?
Ostatnio edytowane przez Centus ; 9.04.11 o 13:26 Powód: Automatyczne scalenie postów
Centus : tu klikasz na ,,moje albumy" :
https://galeria.olympusclub.pl/
i dokup za tysia telekonwerter do tego 50-200, będzie niezły zestaw..., powinien ostrzyć w automacie
myslalem o telekonwerterze ec-20 nie tylko pod katem samolotow ale rowniez ptakow ale poki co to musze poczekac na fundusze
natomiast wszystkie fotki samolotow jakie dalem to e-520 i 40-150
wiec widac ze taki tani sprzet tez da rade
jedyny wyjatek to ta awionetka , ta zroblem juz e-3 i 50-200 swd
bylem na spacerze szukajac ciekawych ptaszkow i w pewnym momencie slysze zblizajacy sie spory halas , odwracam sie i ta awinetka przeleciela mi doslownie nad glowa , co widac na zdjeciu
PS
a co sadzisz (sadzicie) odnosnie tych trzech ostatnich samolocikow z mojej kolekcji ?
Ostatnio edytowane przez Centus ; 9.04.11 o 13:39