Bardzo przyjemne to ostatnie spotkanie.
Pikne foty.
Bardzo przyjemne to ostatnie spotkanie.
Pikne foty.
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
moose> dzięki za podpowiedzi (dzisiejszy poranek Niewodowo)
pozdrawiam
BP
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Świetne fotki moose.
Pozdrawiam.
Oj ładny powrót![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
grizz > odpoczywałem od fotografowania prawie dwa miesiące - aż zgłodniałemDziś 2 godz z bobrami - czyste szaleństwo!!! To, co tej zimy dzieje się nad rzeką jest nie do opisania!!!
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
No właśnie, takiej zimy dawno nie było. Gruby lód, można w miarę bezpiecznie poruszać się po rozlewiskach (ale z rozsądkiem bo nie wszystko zamarza). A w tym słońcu bobry, wydry i norki normalnie głupieją.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
W życiu nie widziałem na raz tyle gryzoniSą wszędzie. Rankiem siedzą na lodzie czekając na ciepłe promienie słońca. Około 9tej zaczynają się ruszać, ściągać gałęzie, wyławiać kłącza grążeli z dna rzeki. Niektóre nerwowe - szybko uciekają, inne dają się podejść na METR!!! Kilka fot. w załączeniu.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
woooow !!!!! rewelacja. Wiesz moze co im odwaliło ze jest taki wysyp ?
wyż demograficzny ? czy wszystkie siedzą w jednym miejscu bo im tam miło ??
Rano siedzą razem bo cieplej. A wychodzą tak na lód bo im mocno pozalewało żeremia, tak, że mają sufit tuż nad głową.
Piątka za kadr a siódemka za światło - rewelacja![]()