Zdecydowanie ostatnia jest najbardziej zmyslowa i kompozycyjnie idealna. Mi zas bardzo podoba sie pomysl z fot.2, nie wiem co inni o tym mysla ale pieknie ujeta naturalna ramka, nie ma zbednych szczegolow wedlug mnie pieknie.
Pozdrowka, Czarek
Zdecydowanie ostatnia jest najbardziej zmyslowa i kompozycyjnie idealna. Mi zas bardzo podoba sie pomysl z fot.2, nie wiem co inni o tym mysla ale pieknie ujeta naturalna ramka, nie ma zbednych szczegolow wedlug mnie pieknie.
Pozdrowka, Czarek
Witaj
Trojeczka jest PRZESUPERRRRR , chodz i jedyneczce nic nie brakuje , dwojeczka przyjemna w odbiorze , ciekawy bokeh , kadr.
Ale ta 3 miodzio., duzo w niej sensualnosci , ale teraz zaszalalem z tym slowemaz czuje sie sie te fote.
![]()
Za poprzednikami 3 bardzo dobra zmysłowa ,2 też się podoba .
Ta 5-tka z żaglami - super.
A z "ostatnich" - na pewno 3.
Pozdrawiam.
ciężkie klimaty ostatnio zapodajesz, chyba mocno skomplikowane dla mojego stanu
pzdro
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Wydaje mi się, ze osiągnęłaś bardzo wysoki poziom swoich zdjęć.
Świetne świecone, piękne modelki, obróbka na najwyższym poziomie.
Pozwolisz, że zamiast się zachwycać napiszę, co mi się nie podoba.
Na trzecim brakuje mi powietrza przed modelką, fajnie by było gdyby oddychała...Dodatkowo pojawia się jakiś dziwny przepał w okolicach piersi? Co tam się stało?
Na pierwszym z kolei dziwnie wygląda lewa ręka modelki, znikając w cieniu i nieostrości wygląda na dwa razy cieńszą niż prawa. Ale bardzo mi się podoba figlarny siwy kosmyk i prześwitująca pierś.
Mam nadzieję, że nie obrazisz, się za moje czepialstwo. Ja tylko przekazuję, swoje odczucia. Bardzo blisko tym zdjęciom do doskonałości, zazdroszczę kadrów, ale wkraczasz swoją fotografią w rejony gdzie szczegóły są bardzo ważne.
Życzę powodzenia.
pzdr
B.
ps.na dwójkę się patrzę, i patrzę, i patrzę......
Ostatnio edytowane przez luna2002 ; 23.12.10 o 01:13
Żeby się ze snu zimowego obudzić.....
Tajlandia po raz wtóry...
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Ajajajjaj... ciepelko.....
Pierwsze swietne - jakbym wskoczyl do tej wody, to bym wylazl za dwa tygodnie...
Pierwsze zatrzymalo mnie najdluzej. Taka klasyka gatunku![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Portrecik 3, morska 1.
Też bym chętnie zanurzyła się w tę wodę i nie wyszłabym z niej długo.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Ślicznie, piękne kolory mmmmmmmm![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"