Pejzaże spoko, ale ja i tak wciaż pozostaję pod wrazeniem tego co ostatnio robisz w portretach.
Pejzaże spoko, ale ja i tak wciaż pozostaję pod wrazeniem tego co ostatnio robisz w portretach.
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
cudowne
tam musi być przepięknie...
te wyspy i wysepki dodają uroku...
ślicznie Ci to wyszło...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatnio edytowane przez e-510 ; 8.02.11 o 20:24 Powód: Automatyczne scalenie postów
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Powoli budzę sie do życia. Dni troszkę dłuższe, a jak przesuną godzinę w marcu będę szczęślliwa.... i wrócę z energią do roboty.
Dodaję dwie fotki Dagmary...
Pozdrawiam serdecznie...
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Fiu, fiu....
To pierwsze to fiu, fiu....
Czyzby zalazki nowego stylu? Niezle
Galeria szefowo jak nic.
Podoba sie zwiewnosc i styl. Troche lat 20-30, troche jednorazowego klimatu Polaroida, no i sporo nienachalnego erotyzmu. Nie mowie tylko o pieknym kobiecym ciele, ale kompozycja jak najbardziej![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Pozazdrościć z jaką łatwością przeszłaś od krajobrazu w portret .... niesamowite.
Bardzo zdjęcia mi się podobają.
mój wątek tutaj >>>klik<<<
Pierwsze zdecydowanie się podoba !
Pozdrawiam
rumpel
Również podoba się mnie pierwsze foto, ale szumu brakWtedy byłoby jak k@czy prawi oltskulowe
![]()
zZz
I takie rodzynki tak długo przed nami ukrywałaś ?
Miło, że się budzisz po zimowej drzemce.
Myślałem, że opływasz świat dookoła i nie masz dostępu do netu.
![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Pierwsze bardzo ładne, subtelne, spójne w formie.
Drugie chyba odstaje, za dużo cienia - takiego... nieładnego. Pomysł też nie do końca mnie przekonuje (to coś na głowie).