Gratulacje![]()
Gratulacje![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Dzieki![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Nooooo kurczePieknie
Gratulacje nie chwalilas sie
Pokaz dyplom![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Gratuluje
Gratulacje, fota pięknai zapewne masa satysfakcji
.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnie bardzo dobre. Doskonała IMHO kompozycja. Nic dodać, nic ująć. Gazeta zadziałała jak blenda doświetlając twarz pana. Gratulacje.
Gratulację! Zacna fotaŻe dostała też tylko wyróżnienie...
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
apocalipsis zapadło mi w oko - nie dość, że super uchwycone ( miejsce i czas) to obróbka bardzo udana;
"wulkaniczność" - niewątpliwie fota przywodzi na myśl lawę/ogień, niemniej moim zdaniem, obróbka poszła zbyt daleko
no, a ostatnie zdjęcie pachnie poranną mocną kawą - dostałaś już wyróżnienie, więc nie słodzę więcej bo, się rozpłyniesz
pozdrawiam
Apokalipsis , Vulcano bardzo się podobają . Czytelnik -dobry kadr i moment - gratulacje za wyróżnienie .
Tylko nie pomysl teraz sobie,ze jak bys miala drozszy aparat to bys dostala nagrode zamiast wyroznienia.Mozna miec super puszke i gnioty i kicze artystyczne walic.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie