Zaryzykuje stwierdzenie, ze srednio obeznany Pentaxianin nie odrozni obrazka z FA35/2 i 31LTD, to po co przeplacac?
pozdroofka
Zaryzykuje stwierdzenie, ze srednio obeznany Pentaxianin nie odrozni obrazka z FA35/2 i 31LTD, to po co przeplacac?
pozdroofka
Może po to, żeby zwyczajnie mieć satysfakcję przy przykręcaniu TEGO szkła do puszki...
Przykład mi bliski, motoryzacyjny - można do pracy jeździć komfortowo, bezpiecznie i wygodnie nową Skodą Fabią. Ale są ludzie, którzy kupują w cenie rzeczonej Fabii piętnastoletniego Jaguara, wpakowują w jego remont drugą Fabię i jeżdżą tym Jagiem do pracy. I są bardzo zadowoleni...![]()
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Jak widze ile stalki zyskuja po przepieciu z cropa na ff w canonie to wspolczuje ze pentax sie za puszke 35mm nie zabiera.
Kolejna wersja. Bardzo piękna.
Bardzo piękna wersja Pentax K-x
Brakuje na nim tylko napisu "LEGO".
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
A mam pytanie - czy ktoś bezpośrednio porównywał optycznie ten obiektyw DA L 55-300mm z Zuiko 40-150?
Ciekaw jestem czy bardzo ustępuje Zuiko pod względem ostrości. Sample (zwłaszcza przyrody i zwerząt) wyglądają świetnie - nawet na długiej ogniskowej ale testy są dość rozbieżne.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Kity są pewnie porównywalne jakościowo.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
To nie wszystko - jest do tego jeszcze dekielek z ludzikiem.
http://www.wyobrazsobie.pl/foto/sprz...ameraman-.aspx
Ostatnio edytowane przez Mcarto ; 12.09.10 o 19:36
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)