..samochody kontra Olek,
miałem okazje być na Hockenheimringu parę lat wstecz ,dynamika scen "nieziemska" pamiętam
dla mnie Twoje fotki ,super
pozdrawiam
..samochody kontra Olek,
miałem okazje być na Hockenheimringu parę lat wstecz ,dynamika scen "nieziemska" pamiętam
dla mnie Twoje fotki ,super
pozdrawiam
"f.n" E-620 ...
świetna seria
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
najpierw nie mogłem się napatrzeć na pogięte giętulce, a teraz ten reportaż !
Nie chcę Ci słodzić, ale inaczej nie da radyChopie: fantastyczna seria ( chyba buchnąłeś gdzieś zestaw 'mały reporter') na fotach widać i pracę w pipstopach i dynamikę jazdy owych autek
.
gratuluję ujęć
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za miłe słowa, fajnie że się podoba. To naprawdę motywuje do dalszej pracy.
Co do samego reportażu - to taki mój pierwszy sportowy.
Recepta na te fotki - podążałem za tłumem i trzaskałem ile wlezieW sumie przywiozłem 2012 rawów co daje jakieś klika dobrych tygodni obrabiania
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Żadnego spapranego?
Tylko pogratulować![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Spaprane to inna rzeczJuż na wstępie odpadło z 200 sztuk. Reszta do bardziej dokładnego przejrzenia. Większość może i technicznie ok, ale takich prawdziwych perełek to może ze 100 się znajdzie.
Tak czy siak, wrzucę jeszcze kilka do galerii i zmieniam temat. Za tydzień krótki urlopik nad polskim morzem, więc może coś się uda cyknąć ciekawego :P
I bez przepałów ??