Na kocich nieżle się uśmiałem.
A portety studyjne, fajnie to wychodzi.
Pozdrawiam
Na kocich nieżle się uśmiałem.
A portety studyjne, fajnie to wychodzi.
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Cieszę się, że moje portrety zaczynają się podobać. Nakupowałem książek, czytam, ćwiczę i poddaję próby ocenie.
Jeszcze raz przypomnę - walcie jak w bęben jeśli zobaczycie coś, co mi umknęło, a jest nieteges. Absolutnie się nie obrażam. Wręcz przeciwnie - bardzo sobie cenię konstruktywną krytykę. Uczę się portretu i wszystkie wskazówki biorą sobie do serca.
Następna modelka - Natalka.
1294
"Kotojadom" mówię stanowcze - NIE !!!
Zawsze twierdziłem, że foty z kociakami są suuuuuuuuuuuuper.
Pozdrawiam.
Mój znajomy zwykł mawiać że lubi małe kotki gdyż krótko się gotują...
Gratuluje pomysłu. Chodź nie sądzę aby wywoływało to pozytywne emocje wśród miłośników kotów
Twoje portrety, szczególnie te z poza studia ( np jak ten ostatni ), przyciągają wzrok. Nawet pomijając ( chodź to nie pomijalne w zasadzie ) urok modelek, są ciekawe, zawsze z pomysłem i dobrze wykonane. Podoba mi się że często stosujesz kadry szersze niż to się na ogół przyjęło.
Powiedziałem (/napisałem) że te ze studia mniej gdyż nie ciągną tak wzroku. Chętnie napisał bym dlaczego, ale raczej za wąski w uszach jestem by wiedzieć no i nie wiem. Może będąc "panem światła" powinieneś ciekawiej nim operować ? Chodź widać już mniej sterylności która biła w oczy na początku, to nadal nieraz jest "jak w aptece". Za to po raz kolejny napisze o udanych tematach. Np Córeczka z Chomisią to przesympatyczne zdjęcie.
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
To ten sam koleś, którego obtoczyłem w mące. Lubię go za to, że można go namówić do każdej głupoty. Dialog wyglądał mniej więcej tak:
Ja: Stary, mam zaj...sty pomysł!!!. Wysmaruję ci japę olejem kujawskim i posypie mąką.
Kumpel na to bez namysłu: spoko!
I tyle było dyskusji.
Tymczasem kolejna fota:
1295
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 30.06.10 o 20:02
Podoba mi się to ost. zdjęcie : )
Fajnie w kadrze i ciekawie zaaranżowana scena : ) Dobrze naświetlone, z delikatnymi smugami w tle : )
MZ jest bdb : )
Pozdrawiam : )
Co ty Czarny tak "baletujesz" ostatnio? Fajna fota. Wrócę do kotów, ten maluszek w paszczy nieogolonego kolesia to Twój?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ostatnia baletnica się mię podobieTa spódniczka układająca się w "serce" to tak specjalnie, czy przypadkiem wyszło? Symbol się robi, w połączeniu z maluszkiem
![]()
Sebastian_T
Oooooo, wróciła moja ulubiona seria baletowa![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7