brejker juz byl w tym elementarzu. dobre pare miesiecy temu![]()
brejker juz byl w tym elementarzu. dobre pare miesiecy temu![]()
To prawda. Ale ponad 100 fotek z mojego wątku szlag trafił. Bo niejaki Arturo nie chce dać płyty ze starymi fotami.Zamieszczone przez dka
Miałem taką serię pt. "Wydrwigrosze". O ludziach, którzy zarabiają na ulicy. Ale nie żebractwem, ani tyłkiem.
Postanowiłem odświerzyć ten temat, bo dorobiłem trochę nowych fot. Będę po trochu wrzucał.
183
184 - próba ratowania stańczyka.
odratowany stanczyk calkiem kól.
a gostek z BOGIEM super. musze zapytac jak strzelales: czy z biodra (z piety) czy ulozyles sie na trotuarze?
a moze w zabawie uczestniczyl murek??
Koleś stał na małej estradce, ale niskiej. Nie kładłem się, bom leniwy. Strzeliłem bez patrzenia przez celownik. Celowniki są dla mięczaków.Zamieszczone przez dka
![]()
ja ma podobny problem do Ciebie Rafał - z tym seksem pozamałżeńskim![]()
wałkuję hdry do bólu, choć ja robię tak:
Każdą wersję fotki robię w 3-4 wariantach podstawowych: hdr robiony PSem, hdr robiony matixem, obrazek zrobiony na kilku warstwach ( oryginał, hdr, cienie, światła, półcienie itd ) i dalej mazanko żeby wybrać najlepsze partie. Zawsze któryś wyjdzie fajnie.
A z hdr to już tak jest - niektóre foty mają wyjść nierealnie, bajkowo - cały w tym urok... nie oszukujmy się - 90% widzianych przez nas hdr ma taką rozpiętość tonalną że ta scena nie ma nic wspólnego z realnością i w życiu tak nie wyglądała jak na nią ktoś patrzył robiąc fotkę.
dla mnie to fajna zabawa...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Niezle PSucie z hdr, stanczyk mi sie podoba
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Z ostatnio daodanych czarno-białych najbardziej podobają mi sie 184 i 186.Nie wiem dlaczego ale fotka 184 ma w sobie jakis niewykorzystany potencjał.....a moze tak mi sie tylko zdaje![]()
Rafał,
Patrząc na tę serię zdjęć zdaję sobie coraz bardziej sprawę z tego, że nie jestem zwolennikiem odbarwiania zdjęć "jak leci".
Pzdr, TJ
Jak wspomniałem, niektóre już były. Ale nie pamiętam które. Więc żeby nie powtarzać się, przerobiłem na czarno-białe. Bardzo lubię B-W - na ścianach mojej chałupy wiszą głównie czarno-białe foty.Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski