Z jego prawą nogąGdzieś mi po drodze ucięło zdanie
![]()
Z jego prawą nogąGdzieś mi po drodze ucięło zdanie
![]()
Fajna zieleń Ci wyszła.
Dróżka, gdyby nie tak do środka kadru![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
n1ka, pewnie akurat zawinieta byla troche czesc kopytna do tylujesli mozna tak to nazwac
albo w trawce sie schowala
helmuth, na wszystkich ta zielen taka dobra?
![]()
Ostatnio edytowane przez Tomashhh ; 14.05.10 o 23:03
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Najbardziej podoba mi się ten konik![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Hołek lubi panorama...![]()
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"
o matko, jak ja dawno nic nie wrzucalem, czas najwyzszy to zmienicwszelki odzew bardzo mile widziany
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
83 i 84 bardzo mi sie podoba. Czy przy 83 myslales o kadrowaniu w kwadrat? Mogloby byc ciekawe. Zalany rzepak (?) w 84 intrygujacy, ale troche burzy harmonie calosci. Glowa labedzia.. jakas nieostra. Czy to czasem nie za mocny crop z duzego zdjecia? Labedz plynacy... w sumie fajny i technicznie tez OK, ale dla mnie.. sam nie wiem
Tom
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
no no, całkiem przyjemne, dla mnie najlepsza dwójka, ściął bym trochę nieba, przyciemnił je (tą resztę nieba) i była by z tego fajna panorama
jedynka też ciekawa, ale to drzewo centralnie trochę mi nie pasuje
pozdrawiam
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"