Rzepaczek ładnyBył by lepszy jak by chmurek było więcej
![]()
Rzepaczek ładnyBył by lepszy jak by chmurek było więcej
![]()
Jedynka i dwójka oczywiście![]()
Tylko w jedyne kadr troszke inny, może masz jeszcze jakies fotki z tego miejsca ?![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Bardzo mi się podoba zarówno jeden jak i drugi Twój krajobraz.
Są moim zdaniem rewelacyjne.
Łabędzie, mimo, że fotki są dobre techniczne, nie wywołują u mnie głębszych odczuć.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Łabądki zostawmy
Rzepak, wydaje mi się, lepiej by się prezentował w odwrotnych proporcjach- więcej dołu, mniej nieba. Nie ma na niebie ciekawych chmurek a woda świetnie nawiązuje do obecnej sytuacji w kraju.
Przy pierwszym pozwoliłem sobie delikatnie podłubać w kolorach (przyciemniłem niebo i "odniebieściłem" trawę) oraz troszkę zmieniłem kadr.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
dorob, chetnie zobaczesam bede dorabial, jak sie naucze, tzn. moze bede dorabial, bo mnie osobiscie akurat przy tym zdjeciu pasuje zestawienie blekitu bez chmurek i żółć rzepaku
ano lepiej, lepiej, dzieki za wskazowki
dziekuje bardzo wszystkim za wizyty![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Ładne miejsca. Pierwsze Helmuth poprawił to o czym chciałem napisać a rzepakowe także przekadrowałbym lekko. Woda w polu to taki znak tego czasu. Łabądki przyjemne.
pozdrawiam Wiejo
Do takiej zabawy przydało by mi się więcej umiejętności+ RAW i jakieś dobre zdjęcie niebaNie miałem w sumie nic "dobrego" , to musiałem się zadowolić pierwszym lepszym. Tak na szybkiego coś wystrugałem
![]()