Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 83

Wątek: Parada równości

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Ja jestem studentem, więc nie wiem skąd tak odmienne zdania.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Qben Zobacz posta
    Ja jestem studentem, więc nie wiem skąd tak odmienne zdania.
    może znasz tą garstkę której się chce.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Najlepszy numer wywinęła matka jednej z uczestniczek Dnia Milczenia. Dziewczyna ma 17 lat, znaczy jest niepełnoletnia. Matka ją za bety wyrwała i zabrała do domu, a uczestników wyzwała od takich i owakich. Ma 17 lat, nie ma prawa mieć poglądów.
    Ostatnio edytowane przez dzemski ; 16.05.10 o 23:23 Powód: Automatyczne scalenie postów

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    eee Dżemski - chyba przesadzasz

Powiem tak - mialem zdanie o młodzieży ( nie studentach tylko gimnazjum i LO )
    że to matoły głupki i chamy - Od pewnego czasu pilotuje wycieczki i jestem tak zdziwiony i pozytywnie zaskoczony poziomem tych ludzi ze nie moge dojść do siebie.

Wszyscy grzeczni każdy dziękuje, ak cośnawywija to przeprasza...
    Na prawdę chyba wbrew pozorom cos sie zmienia na plus a nie na minus

a szkoły przekrojowe od gimnazjum przez LO po Technika od Centrum po Pragę itp itd...

Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dobas Zobacz posta
    eee Dżemski - chyba przesadzasz

Powiem tak - mialem zdanie o młodzieży ( nie studentach tylko gimnazjum i LO )
    że to matoły głupki i chamy - Od pewnego czasu pilotuje wycieczki i jestem tak zdziwiony i pozytywnie zaskoczony poziomem tych ludzi ze nie moge dojść do siebie.

Wszyscy grzeczni każdy dziękuje, ak cośnawywija to przeprasza...
    Na prawdę chyba wbrew pozorom cos sie zmienia na plus a nie na minus

a szkoły przekrojowe od LO po Technika od Centrum po Pragę itp itd...
    Mnie na festiwalu nauki też się trafia jedna klasa na 10 dzieciaków naprawdę na poziomie. Co dziwnego, zazwyczaj ze szkoły społecznej lub prywatnej.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez domadm Zobacz posta
    Wiesz, oni to nazywają paradą równości i mówią że są dyskryminowani - kłamstwo kłamstwem poganiane. To że społeczeństwo pokazuje ich palcem i puka się w czoło to nie jest dyskryminacja tylko krytyka. A para homo nigdy nie będzie się biologicznie równać z normalną parą, więc równości nigdy nie wywalczą. I nikt im nie zabrania robić tego co robią - każdy w domu robi co chce.
    Tylko zawsze będą karmić media, dziwne jest dla mnie że mają takie przełożenie w eterze - czyżby dziennikarze byli w większości homo?

Jestem wolny, więc wolno mi być homofobem
    1. jeśli jeden z partnerów trafi do szpitala na IT/OIOM to drugi nie ma prawa go odwiedzić
    2. dziedziczenie
    3. gdybym był homo i przyznał się w mojej pracy do tego to musiałbym sobie poszukać innej pracy, więcej, nie musiałbym się przyznawać, wystarczy, że pójdzie fama.
    Ostatnio edytowane przez dzemski ; 16.05.10 o 23:38 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar szalik07
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Karol Zobacz posta
    Co do samych zdjęć - wygląda na to, że obok uczestników marszu dużo było fotografujących i ochraniających... Oglądnąłem z ciekawością, zdjęcia nie rzuciły mnie na kolana, odnoszę wrażenie, że są nieostre, kadry trochę przypadkowe. Jedno ze zdjęć bardzo mi się podoba - babcia w oknie i flaga - bardzo dobry motyw.
    Niektóre kadry są przypadkowe, niektóre są zaplanowane (ale bynajmniej nie ustawiane) nie da się chyba inaczej robić zdjęć reporterskich.
    Co do nieostrości przeglądnąłem je wielokrotnie, nie zauważyłem i dalej nie widzę, być może mamy inną tolerancję wyostrzenia zdjęć.

Cytat Zamieszczone przez domadm Zobacz posta
    Wracając do zdjęć, mało otoczenia (i reakcji) oraz skali: czy to było 100 osób czy tylko 20.
    Jakoś odruchowo po twarzach człowiek patrzy czy kogoś znajomego nie widać....brrr
    Masz rację zabrakło zdjęcia które by pokazało skalę całości. Mea culpa. A na marszu byli nie tylko homoseksualiści więc nawet jak kogoś znajomego zobaczysz to jeszcze nic nie znaczy.

Jeszcze chciałbym przytoczyć jeden argument do dyskusji o homoseksualizmie. Nie jest to taka nienaturalna rzecz jakby się wydawało, w 2003 roku naukowiec C. W. Moeliker z Natuurmuseum w Rotterdamie (Holandia) otrzymał anty-nobla. Udało mu się naukowo udokumentować pierwszy przypadek homoseksualnej nekrofilii u kaczki krzyżówki. Więc w przyrodzie dziwniejsze rzeczy występują

Dzemski, uwierz w młodych ludzi, nie jest tak źle jak mówisz.

| OlyJedi Awatar Candela
    Mieszka w
    Podhale
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Panów Gejów toleruję, ale nikt mnie nie zmusi do akceptacji
    EPL-3 z kitami, 6D, 60D i sporo gratów do tego,

EuroLiberty
    Gość
    Jedyne czego nie akceptuję, to domagania się przez pary homoseksualne prawa do adopcji.

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez EuroLiberty Zobacz posta
    Jedyne czego nie akceptuję, to domagania się przez pary homoseksualne prawa do adopcji.

Adopcja przez takie pary nie jest czymś fajnym ale z drugiej strony, jeżeli coś nie będzie dozwolone to jedynie zmniejszy się widoczność takich praktyk - nic więcej.

Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez EuroLiberty Zobacz posta
    Ja dwóm dziewczynom pozwolił bym na adopcję, dwóm facetom absolutnie NIE.

kowalikster
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez dzemski Zobacz posta
    Ja dwóm dziewczynom pozwolił bym na adopcję, dwóm facetom absolutnie NIE.
    A w czym jest różnica?