Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 83

Wątek: Parada równości

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Ja bym właśnie powiedział, że normalni ludzie są po prostu normalni. Nawet wśród kochających "inaczej" są tacy co nie mają potrzeby łażenia w jakiś paradach.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Każdy ma inne potrzeby. Jedni siedzą w domu przed telewizorem, inni starają się coś robić we własnej sprawie. W czym problem?
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Igorra
    Mieszka w
    k. Krakowa
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    A i tak takie manifestacje nie sprawią, że będzie równość i tolerancja :/

Zdjęcia ładnie obrazują co się działo, niektóre są śmieszne np. ta babcia z okna czasem mi się wydaje ze nie ostre lekko
    "Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"

Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Każdy ma inne potrzeby. Jedni siedzą w domu przed telewizorem, inni starają się coś robić we własnej sprawie. W czym problem?
    W tym, że utrudniają innym życie, patrz mi np. Spóźniłem się przez nich na spotkanie i na dodatek musiałem 1,5 km przejść na nogach. Na pewno dzięki temu nie zyskają mojej sympatii.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez luc4s Zobacz posta
    W tym, że utrudniają innym życie, patrz mi np. Spóźniłem się przez nich na spotkanie i na dodatek musiałem 1,5 km przejść na nogach. Na pewno dzięki temu nie zyskają mojej sympatii.
    To dobrze, że nie trafiłeś akurat na strajk stoczniowców, protest nauczycieli, pochód pielęgniarek krzyczących o podwyżki, górników o wcześniejsze emerytury, rolników o dopłaty czy katolików o ustanowienie święta Trzech Króli wolnego od pracy. Musiałbyś stracić do nich sympatię. Całe szczęście, że trafiłeś na gejów - ich tak nikt nie lubi.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar acidmk
    Mieszka w
    Mokotów
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    OT
    Oj, zaczęło się, Panie i Panowie, pamiętajcie że to jednak nad zdjęciami mamy się tutaj pochylać a nie nad orientacją tego, tej czy owego, owej.

Jak dla mnie ich sprawa, niech walczą BTW ostatnio w Warszawie miał odbyć się protest Cipki...no coments.
    END OT

A zdjęcia fajne, bardzo fajne...dobry reportaż.
    POzdrawiam
    Acidmk
    Mój wątek, moja Sicilia na forum oraz w necie LaBellaSicilia.pl oraz moje www

Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    To dobrze, że nie trafiłeś akurat na strajk stoczniowców, protest nauczycieli, pochód pielęgniarek krzyczących o podwyżki, górników o wcześniejsze emerytury, rolników o dopłaty czy katolików o ustanowienie święta Trzech Króli wolnego od pracy. Musiałbyś stracić do nich sympatię. Całe szczęście, że trafiłeś na gejów - ich tak nikt nie lubi.

A czy ja gdzieś pisałem, że mam sympatię do górników i reszty? Jak na razie nie spóźniłem się przez nich na spotkanie, więc mój stosunek jest ambiwalentny. Nie jestem przeciw zakazowi demonstracji, to prawo demokratycznego ustroju, ale jestem przeciw takiemu ich organizowaniu, że destabilizuje to komunikację 700 tys. miasta. Są place, ulice bez tramwajów i autobusów, niech sobie tam chodzą, a nie głównymi arteriami. To się tyczy wszystkich manifestacji.

| OlyJedi Awatar szalik07
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Temat homoseksualizmu jest na tyle kontrowersyjny, że nie da się uniknąć OT.

Nie dziwie się Luc4s'owi, gdyby mnie zablokowała jakaś demonstracja w czasie kiedy się śpieszę to też bym był nie zadowolony. Nie mniej nie da się zrobić demonstracji tak by nikt nie był poszkodowany. Na tym polega demonstracja, trzeba ludzi trochę podenerwować by zwrócili uwagę na twoje problemy.

Cieszę się, że zdjęcia się spodobały moje ego wzrasta o +3 a dziadek wciąż daje radę.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar icelander
    Mieszka w
    Krakuf
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Kiedyś rzuciłem w necie pomysł "marszu gojów" - ale szybko został on usunięty, choć to był tylko taki żart. A podobno 99 % ludzi w Polsce to goje.
    Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!

| OlyJedi Awatar szalik07
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Jakby każdy w Polsce był*takim Goyą to by jego obrazy nie robiły na nikim wrażenia