Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
A gdyby tak?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
@Helmuth - ciaśniej, ciekawiej, może faktycznie lepiej. Ja zostawiłam szerzej po bokach tylko dlatego że spodobały mi się te pęknięcia farby po prawej stronie
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Weekend powoli dobiega ku końcowi, a poniżej ostatnia seria ze słonecznej Pragi
129
130
131
132
133 - jedna z "laurek" zostawionych pod Polską Ambasadą w Pradze...
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 18.04.10 o 16:37 Powód: Automatyczne scalenie postów
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
No jak było 3xK to teraz 3xM![]()
1.Metal
2.xxx
3.xxx
Dwie pozycje jeszcze wolneMosty
![]()
A mnie się nie podoba, że zdjęcie z galerii jest krzywe. Ćwieki też na różnych wysokościachTroszkę też za ciemne.
Zobacz jak jest i jak mogłoby byćNiestety, jakość gorsza, bo obrabiałem mały plik.
Z ostatnich, ten element balustrady(?) na 130, tylko tym razem wolałbym kwadrat![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 18.04.10 o 18:35
Najbardziej podobaja mi sie 131 i 132.
131 za ciekawe GO (moze troszke za mala), ale ciekawie ujete.
132 za powalajaca plastyke, prawie wydaje sie, ze monitor jest chropawy
Thomasso
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Jak dla mnie to 130.131. oraz 132.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
131. - widzę, że zaczęłaś "bawić się" głebią ostrości...(duży pluuus, bo w niektórych Twoich fotach tego mi brakowało!)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
...a gdyby się tak dało obrócić, żeby cała klamka była w płaszczyźnie GO - może byłoby jeszcze lepiej!![]()
Ostatnio edytowane przez buzka ; 20.04.10 o 18:05 Powód: Automatyczne scalenie postów