To jak się bawimy![]()
To jak się bawimy![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
no... ales wymalowal helmuthTwoja wersja nieba najbardziej mi podchodzi, dzieki, powalcze napewno z tematem dopieszczania chmurek, nieba
forever, 2em, mirek, rowniez dziekuje
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
czyzbym az tak skopal to zdjecie, ze nikt nic nie napisze?zadnej rady, propozycji obrobki, nic kompletnie?
![]()
Nie łam się brakiem komentarzy. Pstryknij coś nowego i wstaw.
Pamiętaj że brak komentarzy też należy jakoś odczytać.
(według mnie ) kolorystyka nieba na zdjęciu trochę nienaturalna, w kontraście z ziemią robi się lekko mdła.
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
czekalem, czekalem i sie doczekalemwiosna nareszcie
co powiecie na takie wiosenne kadry?
![]()
Ładne kolorowe plenery i głównie ze względu na kolor mogą się podobać lecz przy tego typu kompozycjach brakuje mi motywu na pierwszym planie, wiem co piszę bo sam też bardzo często ten sam błąd robię walcząc z zastanym sympatycznym widokiem i wiadomą z góry nudnawą kompozycją. Pomimo tego podobnie jak Ty nie przechodzę obojętnie obok takich tematów wiedząc że do wyżyn fotograficznych daleko ale do skarbonki wspomnień bliżej i to decyduje.
pozdrawiam Wiejo