Wszystkie 3 bardzo mi się podobają, choć są tak różne. Pierwsze bardzo optymistyczne, radosne. Drugie takie filozoficzne trochę - wszystko wokół gna, przemija a brama jest. I trzecie przygnębiające i niestety prawdziwe.
Wszystkie 3 bardzo mi się podobają, choć są tak różne. Pierwsze bardzo optymistyczne, radosne. Drugie takie filozoficzne trochę - wszystko wokół gna, przemija a brama jest. I trzecie przygnębiające i niestety prawdziwe.
Pozdrawiam, Jola
Pierwsze dwa na których fajnie gra kształt i kolor odbieram na wesoło. Dodatkowo wyglądająca dziewczynka jakby spodziewała się jakiegoś psikusa ze strony kolegów i jadąca na rowerze nadają fajnej dynamiki. Ostatnie to już sam wygląd usytuowania śmietników jakby w koszmarnych katakumbach i mocno sugerująca zatrzymana scena sprawia, że odzywa się współczucie u odbiorcy.
pozdrawiam Wiejo
Witaj.
Z ostatniej trójki,najbardziej podoba mi się lektykarska2.jpeg.
Szkoda trochę,że tak duża GO,bo fajnie by było gdyby plan w głębi bramy był tutaj najmniej istotnym elementem.
Brama godna zdecydowanie dalszych eksploracji.
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Dziś wrzucam trzy różne spojrzenia na typowy radosny poranek kwietniowy.
Oj, inspiracji mi trzeba ostatnio, wyjechania w obce miejsce lub (jak na pierwszym) ożywczego działania mgły.
"Typowy radosny poranek kwietniowy"
"Sklep pod specjalnym nadzorem"
"Idź w stronę światła!"
Aga, przyjmujesz na korepetycje?![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Pierwsze świetne. Miód klimat.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Pierwsze rewelacja. Okropnie mi sie spodobało jest niesamowite. Na dwóch pozostałych klimat samotnosci w wielkim mieście nasuwa się patrząc na pojedyncze postacie. Wracajac do pierwszego zapamietam je tak jak Twoje słoneczniki. Na pocieszenie juz któryś w tym roku wyjazd fotograficzny kończę po przeglądnieciu klik pierwsze, shift, klik ostatnie i delete.
pozdrawiam Wiejo
Aga.Mieszasz,oj mieszasz.Mieszaj wiecej.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Aga mgliste rewelacja, podobają się i tyle.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Mgła rewelka. Wywalił bym tą rynnę z samego lewa