Winieta superos, ale jak chlopacy napisawszy - zbyt mocna. Łagodniejszy gradient byłby lepsiejszy. Zdjęcie jest ładnie zakomponowane.
Winieta superos, ale jak chlopacy napisawszy - zbyt mocna. Łagodniejszy gradient byłby lepsiejszy. Zdjęcie jest ładnie zakomponowane.
Pojechaliśmy sobie dziś rodzinką w plener, takie tam... chłopaki strzelali z wiatrówki, dziewczyny zbierały koniki polne a ja robiłam zdjecia. Z braku laku zaczęłam focić badyle i kwiatki (sic!). A produkt finalny... jak zwykle...
"Dresgirl" (I i II)![]()
Pierwsze bardziej mi się podoba chociaz kolorystyka jakas nie Twoja, zimnaDziewczynka fajnie pozuje ale chyba zbyt ponurą ma minę
Drugie ciekawie skomponowane, tu faktycznie kolor niepotrzebny.
A mnie bardziej podoba się druga fota. Fajna kompozycja. Jedyna uwaga - dzieciaka wolałbym trochę bardziej na lewo.
Rocco, Rafał - dzięki. Kolory nie moje, bo to nie moje tereny - fotografia okołomostowa. Poniżej jeszcze dwa, tym razem z namostu (tamte były pod).
"Dwóch panów na moście nie licząc psa"
"Mostocyklista"
Oba fajne i w obu kolor niepotrzebny.
Po pierwsze: dlaczego motocyklista jedzie na rowerze? Motor mu ukradli?
A poważnie, nie mogę zrozumieć co fajnego jest w tym zdjęciu? W pierwszym są linie, zbiegające się na prawo, a tu? Proszę, oświećcie mnie! Może ja nie umiem patrzeć![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 1.09.08 o 12:52
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W te pędy spieszę z wyjaśnieniami - nasz klient, nasz pan
Nie motocyklista ale mostocyklista - z połączenia mostu i pojazdu ogólnie, bardziej myślałam o bicykliście
Na drugim brak linii zbiegających się ale są za to różne inne linie, głównie pionowe i poziome (może po prostu bardziej lubisz skosy?)
No Helmuth... przecież nie muszisz widzieć coś fajnego w każdym zdjęciu. Nawet nie musisz się tego wstydzić![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
drech 2 fajny![]()