Pozostała kra na lądzie jako, że nietypowa podoba się najbardziej. Jej niszczycielską siłę pokazują pochylone słupki, grubość lodu, spiętrzenia i spękania. Ciekawy przekaz tego groźnego i zarazam ładnego zjawiska.
Pozostała kra na lądzie jako, że nietypowa podoba się najbardziej. Jej niszczycielską siłę pokazują pochylone słupki, grubość lodu, spiętrzenia i spękania. Ciekawy przekaz tego groźnego i zarazam ładnego zjawiska.
pozdrawiam Wiejo
Mam pewne ulubione miejsce, gdzie chętnie wracam z aparatemDziś sesja deszczowo-parasolowa. Trzy zdjątka (ten drugi tytuł mi się nie podoba).
"Nie trzaskać!"
"Troska niedoskonała"
"Marcowe zawirowania"
Fajne te deszczowe, tczewskie klimaty, pierwsze podoba mi się najbardziej, no i mala ma świetne glany!![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Bufetowa, bardzo fajne te ostatnie foty ale takie smutne.
Moze kiedys sie doczekamy czegos z bardziej optymistycznym akcentem..
Pierwsza najbardziej przyciagnela moja uwage. Glany i parasol z odzysku swietnie do siebie pasuja.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jedynka swietna...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Świetna ta deszczowa seria. Jedynka, tak jak przedmówcom podoba mi się najbardziej. Choć trójka też superancka, bo widać walka małej z wiatrem![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Zmagania z parasolką znakomite.
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 22.03.10 o 11:08 Powód: Automatyczne scalenie postów
Szacun za serię parasolkową Super pomysł !!
ha ha ha, smieje sie z radosciech, Aga, Ty to potrafisz przyciagnac widza, bardzo zacne kadry, jak zawsze w Twoim wykonaniu
jak zawsze maja taki "bufetowy styl" gratki
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Wszystkie 3 fotki bardzo fajne. Ciekawy pomysł, doskonała realizacja.