Wydaje się że LX-3 to udana konstrukcja i jeśli nie będziemy od niego wymagac więcej niż może dac aparat kompaktowy to nie będziemy rozczarowani.Sam się zastanawiam czy by mi się nie przydał?
Witam.
Mam takie pytanko. Czy może ktoś z Was się orientuje, czy jest możliwość wgrania języka polskiego do tego aparatu??
Aparat ma polskie menu!
Niestety mój nie ma. Nie doczytałem na stronie sklepu, że nie ma pl menu. Mi to nie przeszkadza, ale jakbym pożyczał np. moim rodzicom to mogą mieć problem.![]()
Poszukaj firmwaru z polskim menu. Jest na stronie producenta.
Ostatnio edytowane przez NightCrawler ; 11.02.10 o 16:28 Powód: Automatyczne scalenie postów
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
A tutaj?: http://panasonic.jp/support/global/c...LX3/index.html
(wydaje mi się, że polski też być powinien)
"There's no such thing as free titties"
No to znalazłem, ale nie podali informacji czy PL jest. A na polskiej stronie Panasonic'a za skarby nie widzę tego.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Słuchajcie. Byłem dziś w Rays Foto w Poznaniu i macałem Leicę X1 i D-lux4. Tak naprawdę jestem ciekaw LX3, a że nie ma go w Poznaniu (nie znalazłem), więc zerknąłem na "lepszego" brata udanego modelu Panasonica.
Wrażenia dobre - metal, fajny ekranik, szybka obsługa (jak na kompakt)... Pytanie, które mnie zaczęło nurtować, to: czym różni się D-lux od LX3 (oprócz kropki i designu). Pani w sklepie poinformowała mnie, że D-Lux ma "inną matrycę". I bebechy.
Czy coś Wam wiadomo na ten temat? Różnica w cenie jest stuprocentowa...
Jako off-topic dodam, że X1 jest niesamowicie lekki, łatwy w obsłudze i fajnie wykonany. Jednak - jak na mój gust - trochę zbyt lekki (sprawia wrażenie plastikowego). Ma wprawdzie swój urok, możecie pisać, co chcecie, ale cena (6500) skutecznie studzi wszelkie zapędy.
Pozdrawiam
Pat