Fajnie że masz chęci się uczyćNo wpadnie helmuth to zobaczy co do mm czy okienka są wyprostowane
Intryguje mnie ostatnie foto, tj skadrował bym prawie na maksa do LD okno, a po prawej i u góry trochu miejsca wolnego
![]()
Fajnie że masz chęci się uczyćNo wpadnie helmuth to zobaczy co do mm czy okienka są wyprostowane
Intryguje mnie ostatnie foto, tj skadrował bym prawie na maksa do LD okno, a po prawej i u góry trochu miejsca wolnego
![]()
dzieki Forever za odzew, a skoro Cie intryguje tak ta fota to kadruj bratenku do woli, chetnie zobacze Twoja wizjei jesli mozesz to kliknij pare slow o dzisiejszych moich wypocinach
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Drzwi w sumie nic szczególnego jak dla mnie, szkoda śniegu w kadrze no ale zimaZa ciasny kadr żebym Ci przedstawił swoją wizję
![]()
a o tych okienkach procz ostatniego co powiesz?a co do ostatniej foty, to moze chcesz "surowke"?
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zauważ, że różnica między krawędzią okna a prowadnicą, stale się zwiększa (jadąc od dołu ramy). Gdyby to była sprawa obiektywu, różnica byłaby największa w środku ramy a końce pokrywałyby się z prowadnicą.
Nie przejmuj się jednak. Różnica gołym okiem, bez naniesienia prowadnic, jest niezauważalna.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ano bo okna byly/sa ciut wyzej niz z olkiem stalem, dzieki piekne helmuth![]()
Budynek (jego konstrukcja) burzy mą wizjęCoś Wyskrobałem, ale chyba przesadziłem trochę na 2 z czymś ale jeśli tak to ktoś pewnie zauważy
![]()