Witam.
Też jestem za mniejszą winietką. Sądząc po zaproszeniu będzie to
niezwykły, baśniowy bal.
Witam.
Też jestem za mniejszą winietką. Sądząc po zaproszeniu będzie to
niezwykły, baśniowy bal.
WITAM i nadrabiam zaległości a więc - OSA -kadr filmowy z lat 50 (na topie były takie stwory ) zacny pomysł LENIWA NIEDZIELA - eee toż to moje miasteczko wypisz wymaluj MYŚL nr 17 -przejmujące foto ''niepokojące" dużo pytań bez odpowiedzi -kim jest ?co tutaj robi ? a może ...OPOWIEŚCI Z KUCHNI -meble jak u mojej babci -jest klimat ale czegoś brakuje KRY-świetne bankowo to wirus grypy albo inne bakterie pomysłowe ale dobre pomysły to Twoja domena ZIMNA SUKA -mój faworyt- kadr jak z ALASKI świetne foto HEN HEEN ... 3 -nazwałem " ŚNIEŻNE MOKRADŁA " to światło i opary ...ZAPROSZENIE NA BAL - dla mnie bez winiety -a za drzwiami ... ale to już inna historia
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 21.01.10 o 23:11
Dziękuję wszystkim za wizytę.
Poniżej kontynuacja sielsko-zimowej serii. Wiem, że trochę przegięte w swej mamałygowatości ale... tak było i tak chciałam pokazać. Brak wyrazistego akcentu wynika z braku ładnego pierwszego planu
"Kartka ze szkicownika"
Jako kadr sama określiłaś a jednak udało Ci się pokazać klimat takiej aury polegajacy na zderzaniu sie światła słonecznego z wilgocią parującego śniegu przy solidnym mrozie.
pozdrawiam Wiejo
Nastrojowe, piękne zdjęcie, takie pastelowe wręcz orientalne.
Pozdrawiam.
Sielsko-zimowe -fajny klimacik i trochę inne spojrzenie na zimę. Miłe w odbiorze.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Nie zawsze oglada sie takie fotki, mgla tez ma swoj urok o tej porze roku. Fotka przyjemna w odbiorze...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Delikatny widoczek, ładnie przedstawione zamglone powietrze![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Też tam bywam, to chyba widok na kościół w Gorzędzieju z mostu nad Wisłą na końcu tzw. Berlinki?
Ciekawe miejsce... w sobotę (dwa tygodnie temu ) widziałem tam wysoko przelatującego Bielika, mam nawet słabe zdjęcie zrobione 14-42.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr