Nie wiem czy to kogoś zainteresuje ale w MM na Bielanach Wrocławskich jest GH1 z 14-140mm za 3999zł(wietrzenie magazynów) Do tego raty 0% Gdybym nie szykował się na nowy obiektyw, to może sam bym sobie sprawił ^^
Nie wiem czy to kogoś zainteresuje ale w MM na Bielanach Wrocławskich jest GH1 z 14-140mm za 3999zł(wietrzenie magazynów) Do tego raty 0% Gdybym nie szykował się na nowy obiektyw, to może sam bym sobie sprawił ^^
to pic- tylko wystawiona cena - a jak przychodzi do zakupu to mają za 5999 - a za 3999 właśnie się skończyły ( MM Wroc. Karkonowska)
Zainteresowanych zapraszam do porownania "Low Light VIDEO" oraz do dyskusji:
https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=70866
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
rodzyn chyba gdzieś coś Ci się pomyliło. W sklepie fizycznym jak na półce jest cena 3999zł to nie ma siły, by ci sprzedali drożej bo przepis nakazuje sprzedać po tej cenie, więc nie siej tu czarnej propagandy...
rozmawiałem przez telefon ( chciałem wysłać kolegę ) i mieli rzekomo konkretną ilość w promocji ale "wyszły"ale za 5999 i owszem - nie pierwszy taki numer w MM z nieistniejącym lub sztukowym towarem w promocji za przysłowiową - "1zł" przynajmniej w Gdańskim MM to tradycja .
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
Nie wiem jak jest w gdańskim. Wiem, że jeśli na półce stoi aparat a obok cena 3999zł to nie ma opcji by sprzedawać chcieli za więcej!
Miałem w rękach, więc to pewne. MM Wrocław - Bielany GH1 + 14-140mm za 3999zł 1 sztuka. Wydaje mi się, że to fajna cena dlatego podałem tutaj. Ktoś zechce to skorzysta.
Nie zdarzyło wam się w sklepie nigdy że cena inna na metce a inna w kasie? Tak samo bywa w MM niestety. Raz w ogóle nie chcieli mi sprzedać towaru bez żadnego wyjaśnienia konkretnego.
mente et malleo
To trzeba było PIH'em postraszyć.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.