czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na stronie olympusa nie ma informacji o modelu µ-1080. wygląda to tak jak by firma nie przyznawała się do tego modelu.
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na stronie olympusa nie ma informacji o modelu µ-1080. wygląda to tak jak by firma nie przyznawała się do tego modelu.
A jakich informacji kolego potrzebujesz?![]()
.
może nie tyle chodzi mi o dane techniczne bo przecież mam dokumentację aparatu ale chodzi o to że jestem rozczarowany tym aparatem. niby parametry ma więcej niż dobre ale na zdjęciach widać bardzo duże ziarno (zakłócenia matrycy) szczególnie widoczne przy słabszym oświetleniu. Sprowadza się to do tego że tylko zdjęcia zrobione w pełnym słońcu wychodzą naprawdę dobrze. Ciekaw jestem spostrzeżeń innych użytkowników tego modelu na temat jakości zdjęć.
Za to prawdopodobnie jest odpowiedzialne (żeby nie powiedzieć, że na pewno) wysokie ISO.
Zerkaj jakie parametry są dobierane i może zamiast podobijania ISO należy wydłużyć czas otwarcia migawki? Masz też programy tematyczne, nie jest tak że może na programie "sport" robisz w nocy lub wieczorem (chodzi o słabe warunki oświetleniowe)?
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..