Przyznam się szczerze, że zaglądam do Twojego wątku w poszukiwaniu kolejnych fotek z podróży atu proszę miłe zaskoczenie. Bardzo ładne portrety. Oceny się nie podejmuję ale okiem zwykłego oglądacza i amatora powiem bardzo ładne.![]()
Przyznam się szczerze, że zaglądam do Twojego wątku w poszukiwaniu kolejnych fotek z podróży atu proszę miłe zaskoczenie. Bardzo ładne portrety. Oceny się nie podejmuję ale okiem zwykłego oglądacza i amatora powiem bardzo ładne.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Strasznie ucieszyłam sie widząc , że są kmomentarze i w dodatku przychylne. Fotka nie cieszy jeśli podoba sie jedynie mnie.
Grzesiek, smakowałam prawie wszystkiego, ale street i architektura mnie nie podnieca, choć być może jeszcze kilka popełnię
Kolejność przypadła mi do serca
Cieszę się , że po ostatniej wrzutce ktoś jeszcze ma ochotę na autportret
dr_feelgood- obiecuję, nawet dzisiaj, na pierwszy rzut oka kilka trafi zwłaszcza do męskiej publiczności jeśli chodzi o "treść" - taką mam nadzieję
Do zobaczenia
Wszystkkim Wam bardzo dziękuję za odwiedziny![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Niezmiennie, Ci kibicuję![]()
Zaglądam regularnie ale portret to nie jest to, w czym mógłbym dawać rady, czy choćby oceniać![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Tak się zarzekałem ale jednak nie mogę się powstrzymaćNie mam uwag do portretu jako całości ale do uśmiechu modelki. Ja wiem, że to już nie Twoja wina. Mnie ten uśmiech przypomina Jokera z Batmana. Myślę, że można zrobić małe oszustwo na użytek forum
Na pewno dr_feelgood zrobiłby to lepiej
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
dobreeee![]()
![]()
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ależ sobie Helmuth poszalałeś !
Powiem tak.... moją uroczą modelkę znam od kiedy miała 7 lat, zawsze bardzo podziwiałam jej urodę zwłaszcza , że idzie to w parze z wnętrzem. Ma piekne duze usta i szeroki uśmiech. Mam nadzieję, że inne kadry pokażą różna mimikę. Moja modelka ma taką urodę- lekko uniesione kąciki ust. (swoją drogą wiele kobiet chciałoby tak mieć, bo z wiekiem bywa odwrotnie). Trudno mi nad tym dyskutować, tak samo jak trudno mi czytać, że uśmiech nie jest naturalny. Jak mozna o tym decydować jak nie zna się fizjonomii osoby?
No ale..... Helmuth robota dobra, powiedziałabym... kosmetyczna
choć gdybym w ogóle kusiła sie o korektę ust to bym ich nie zwężała.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 4.12.09 o 19:44
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 4.12.09 o 19:46 Powód: Automatyczne scalenie postów