Szerokie spektrum eksperymentowania, nieźle. Podobają mi się 3, 10, 25.
Szerokie spektrum eksperymentowania, nieźle. Podobają mi się 3, 10, 25.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Heh dzięki za pozytywne komentarze. Eksperymentuję praktycznie przy każdym zdjęciu. Ludzie zawsze starają się mi wmówić żebym się na czymś skoncentrował, portretach makrach czy innych, ale po co? Nie traktuje tego jako swojej przyszłości, więc dla czego miałbym się w czymś wyspecjalizować? Nie robię żadnych planów, związanych z fotografią, ale miło by było fotografować na boku, bez żadnych zobowiązań... (planuje studio w suterenie, które będzie się (bardzo) powoli rozbudowywać)
Okazało się że aparat dostane z powrotem dopiero w poniedziałek, więc znowu jakieś starocie, ostatnie makra jakie zrobiłem jeszcze kompaktem:
26.
27.
28.
29.
28 bardzo udana![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No, no.. dawno Cie nie było, ale widać ze nie próżnowałeś.
Fotki 1 klasa. To z odbiciem w szybie najbardziej mi się podoba czyli 34.
Gratki !
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Po bardzo długiej przerwie, wracam z kilkoma fotkami pstrykniętymi w tym czasie. No to na początek:
Z lekka kiczowatyHDR Wnetrza nyskiej katedry:
36.
I znacznie bardziej kiczowaty "Portret rodzinny" zrobiony na konkurs. "Ramka" jest specjalnie taka tandetna, a krew to keczup + sok wiśniowy, który wyglądał w miarę realistycznie "na żywo" i znacznie mniej realistycznie na zdjęciu.
37.
Katedra krzywa - trochę to razi.
Zdjęcie "rodzinne" fajne, winiety bym nie dawał a już na pewno nie w białym kolorze.
P.S. - w tytule wątku jest literówka czy tak ma być? Jak literówka to mogę poprawić.
Katedra, nie dość, że krzywa to jeszcze przepalony witraż. Ogólnie słaby HDR- ani delikatny, nie rzucający się w oczy ani odjechany jak u np. qbica.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
O niezły powrót
Czekam na więcej.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.