Poszukiwania, eksperymenty...to dobrze.
Podoba mi się kadr z płomieniem chociaż za chiny ludowe nie chwytam, co "autor chciał powiedzieć"![]()
Poszukiwania, eksperymenty...to dobrze.
Podoba mi się kadr z płomieniem chociaż za chiny ludowe nie chwytam, co "autor chciał powiedzieć"![]()
14 chyba najfajniejszy "żart", ma fajny klimat![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Robisz bardzo fajne zdjęcia. Tylko proszę - wstawiaj tak, by od razu były oglądalne - nie jako linki do imejdższaka -wtedy odniosę się do każdego, z przyjemnością poświęcę chwilę nad każdym, bo są naprawdę nieszablonowe i interesujące.
(aby wstawić jak mówię, wrzuć bezpośredni link do foty w rozmiarze ok. 800pixli dłuższy bok - ww.blabla.pl/blabla.jpg - pomiędzy )
pozdrawiam
miut
Dzięki. Nie wiem o co ci chodzi z linkami, wstawiałem normalnie zdjęcia i miniatury, może imageshack nawalił przez czas kiedy je oglądałeś
Co do eksperymentów, to próbuję wszystkiego po trochę, tak na wszelki wypadek, ale większość zdjęć robię na swój trochę przekolorowany kiczowaty sposób
17.
18.
19.
20.
numer 19. powinien być trochę bardziej przycięty, ale nie chce mi się szukać tego zdjęcia na płytach, wrzucam takie jakie już miałem na Imageshack-u.
Ciekawe te lodowe kadry. Na ostatnim osobiście chyba zrezygnowałbym ze słońca i kadrował w poziomie, tak by krawędź była niewiele pod soplem. Nie chcę się mądrzyć, po prostu wpadłem na to przewijając ekran przeglądarki.
"Żart" dość makabryczny. Najbardziej podoba mi się chyba wersja ze skalpelem.
Pozdrawiam
Heh to nie 3 wersje, to historyjka strzykawka->skalpel->siekiera![]()
W takim razie nie załapałem, przepraszam. Myślałem, że to raczej trzy sposoby.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
W serii z cieniem, listwy w oknie za bardzo wybijają się w kompozycję ręki z przedmiotem (czarne + czarne = masa czarna). Można się czasem pomylić o co chodzi, a siekierkę to słabo widać. Ale pomysł fajny.